Resultaten laden ...

De Limiet 0 ong

17.500 m2 kavel te koop in Vianen

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Kavel
Wijk / Buurt Industrieterrein Vianen
Bedrijventerrein De Hagen + De Biezen

DE LIMIET 23B VIANEN
Te koop bouwrijpe bedrijfskavel gelegen op het bedrijventerrein ‘De Biezen/ De Hagen’ in Vianen.

In Vianen, het hart van Nederland waar de snelwegen A2, A27 elkaar kruisen, bieden wij een bedrijfskavel te koop aan.

De kavel kenmerkt zich door zijn rechthoekige vorm en de ruime mileucategorie (categorie tot en met 4.2). De grootte van het kavel is circa 145 meter bij circa 119 meter, wat resulteert in totaal oppervlakte van circa 17.500 m². Het kavel is geschikt voor een bedrijfsmatige ontwikkeling of voor een ontwikkeling op maat ten behoeve van de nieuwe gebruiker/ eigenaar.

Met het naastgelegen bedrijf kunnen er afspraken worden gemaakt over het gebruiken van hun kadefaciliteiten aan het Merwedekanaal.

OPLEVERING
Oplevering in overleg en geschiedt in huidige staat, zijnde bouwgrond.

LOCATIE
De kavel is gelegen op het bedrijventerrein ‘De Biezen/ De Hagen’ in Vianen. Vianen is een middelgrote stad in de provincie Utrecht, gelegen net ten zuiden van Utrecht in het centrum van Nederland. De geografische ligging in het hart van het land en de bereikbaarheid zijn de belangrijkste factoren voor de populariteit als nationale distributie hub of centrale vestigingslocatie.

Het bedrijventerrein ‘De Biezen/ De Hagen’ is gelegen aan de zuidkant van Vianen. Het noordelijk deel is De Hagen en het zuidelijk deel is De Biezen. Op het bedrijventerrein ‘De Biezen’ zijn onder andere de volgende bedrijven gevestigd: Makro, Bosal Netherlands, Van Vliet Transport, CB, Kawasaki en Miele.

BEREIKBAARHEID
Per auto
Het kavel is nabij de afslag Vianen van de A2 gelegen waardoor het object binnen enkele minuten is te bereiken. Daarnaast is afrit Hagestein aan de rijksweg A27 eveneens binnen enkele minuten bereikbaar. Verder zijn de A12, A28 en A15 ook binnen 10 minuten bereikbaar.

Openbaar vervoer
Met openbaar vervoer is de locatie eveneens goed te bereiken. Op loopafstand is een bushalte gelegen (buslijn 64), met verbindingen van en naar het Centraal Station Utrecht en Nieuwegein.

Over water
Met het naastgelegen bedrijf kunnen er afspraken worden gemaakt over het gebruiken van hun kadefaciliteiten aan het Merwedekanaal.

KADASTRALE AANDUIDING
De kavel maakt onderdeel uit van een groter kavel en zal te zijner tijd worden afgesplitst.

Koopsom
Op aanvraag.