Resultaten laden ...

Gildestraat 0 ong

0 m2 kavel te koop in Velp

Kenmerken

Prijs € 4.333.200 k.k.
Functie Kavel
Wijk / Buurt Verspreide huizen Velp-Zuidoost
Bedrijventerrein Beemd

Laatste en meest uniek gelegen bouwkavel aan het Velperbroekcircuit!

Dagelijks passeren meer dan 100.000 auto's deze zichtlocatie! Deze mega attentie waarde koopt u er bij deze locatie bij. Door de aanzienlijke toegestane bouwhoogte is uw bedrijfspand voor internationaal, regionaal en lokaal publiek goed zichtbaar vanaf de snelwegen A12 en A348.

Wij bieden aan een bouwkavel met een oppervlakte van 10.833 m2 gelegen op een absolute toplocatie aan het Velperbroekcircuit en de rand van bedrijvenpark de Beemd in Velp. De bouwkavel is gesitueerd op de hoek van de Markweg/Gildestraat in Velp naast Ekris BMW, Kien, Wassink autogroep, Facedo en hoofdkantoor Coop Supermarkten.


Kadastrale aanduiding
Gemeente: Velp Gelderland
Sectie: C
Nummer: 1962
Grootte: 10.833 m²

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein waarbij bedrijven in de categorie 1 t/m 4.1 zijn toegestaan. Wij adviseren u altijd vooraf het voorgenomen gebruik bij de gemeente te toetsen. Het geldend bestemmingsplan Velp-De Beemd 2016 van de gemeente Rheden is hier van toepassing.

Bouwinfo
Maximale bouwhoogte is 17 meter en bebouwingspercentage is 80%. Zie voor deze locatie ook de uitgewerkte artist impressies in deze brochure.

Vraagprijs
€ 400,- per m² exclusief BTW en K.K.

BTW
Over de koopsom is omzetbelasting (BTW) verschuldigd.

Zekerheidstelling
Koper dient na ondertekening van de koopovereenkomst een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom bij de notaris naar kopers keuze.

Bijzonderheden
- Koper dient rekening te houden met beeldkwaliteitsplan De Beemd;
- Koper is verplicht lid te worden van de Stichting Bedrijventerrein De Beemd, kosten liggen op € 175,- per jaar;
- De kavel wordt in de huidige staat opgeleverd aan koper;
- Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper en gemeente.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan