Resultaten laden ...

Industrieweg 2 -10

85 m² kavel te koop in Oudenbosch

Kenmerken

Prijs € 240 k.k.
Oppervlakte bouwgrond 85 m²
Functie Kavel
Wijk / Buurt Spui
Bedrijventerrein INDUSTRIEWEG

Het betreft hier een van de laatst beschikbare kavels eigen grond in West-Brabant, voorzien van voldoende stroom!

In Oudenbosch aan de Industrieweg bieden wij een kavel met een oppervlakte van circa 46.626 m² aan. Kijkend naar de locatie leent dit perceel grond zich uitstekend voor de realisatie van last-mile logistiek, kleinere bedrijfsunits, stalling van vervoersmiddelen- c.q. materialen, dan wel voor de realisatie van een mooi eigentijds hoofdkantoor met bedrijfsruimte. Gelet op de ligging nabij het centrum alsmede een van de woonkernen, zien wij de ligging van deze locatie als een absolute pre voor uw bedrijf om zich in een aangename omgeving te huisvesten.

Volgens het bestemmingsplan zijn industriële en ambachtelijke bedrijven toegestaan voor zover deze voorkomen in categorie tot 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten, maximale bebouwingsgraad van maar liefst 85%. De toegestane maximum bouwhoogte is 10 meter met deels een maximale goothoogte van 7 meter.

Locatie en eigenschappen
De locatie is gelegen aan de rand van Oudenbosch en is te bereiken via de Industrieweg en de Ambachtenstraat. Industrieweg is tevens de naam van dit bedrijventerrein waarvan aangeboden locatie het grootste gedeelte betreft.

Oudenbosch is de grootste kern van gemeente Halderberge, waar ook het gemeentehuis is gevestigd. Oudenbosch kent circa 13.000 inwoners en de gemeente Halderberge in totaal circa 31.000. Oudenbosch staat vooral bekend om de prachtige Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara, die dominant in de kern van het dorp aanwezig is. Op slechts 1km van het centrum, is Industrieweg 10 gelegen. Vanaf deze strategisch gelegen locatie in West-Brabant bereikt u in circa 45 (vracht)auto minuten tot een uur zowel de haven van Rotterdam, Moerdijk en die van Antwerpen. Via de Vaartweg rijdt u in 2 minuten naar de rotonde op de N640 met directe verbindingen naar zowel de A17 als de A58. Steden als Breda en Roosendaal liggen dan nog op een steenworp afstand. Daarnaast bevindt zich op slechts 900 meter van de locatie het treinstation van Oudenbosch, waardoor deze locatie ook uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken is.

Grootzakelijke aansluiting
Ter voorbereiding op de herontwikkeling van het gebied is reeds gesproken met de betreffende NUTS-partijen. Daarbij is het uitgangspunt dat de huidige grootzakelijke aansluiting kan worden gehandhaafd. Uniek in deze tijd.

Kenmerken
Kadastrale gemeente : Oudenbosch
Sectie : C
Nummers : 2182 en 2043
Oppervlakte : 9.231 m² 37.395 m²

Prijs
EUR 240,- per m² kosten koper, te vermeerderen met BTW

Bestemmingsplan
Voor het complete bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar ruimtelijke plannen.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.