Resultaten laden ...

Kanaalweg 0 ong

340 m² kavel te koop in Landsmeer

Kenmerken

Prijs € 656.000 k.k.
Oppervlakte bouwgrond 340 m²
Functie Kavel
Wijk / Buurt Afrika

Perceel bouwgrond gelegen in Landsmeer op een rustige locatie aan de Kanaalweg langs het Noordhollandsch Kanaal. Het perceel heeft een oppervlakte van ca. 3.280 m² met bebouwingsmogelijkheden en biedt ruimte voor u als ondernemer om uw ondernemersplannen vorm te geven.

Het perceel is onverhard, afgesloten met hek/schuifpoort en eerder in gebruik geweest ten behoeve van de opslag van boten vanwege haar gunstige ligging aan het water aan de achterzijde van het perceel.

Vanaf de locatie bent u met ca. 15 minuten rijden in Amsterdam-Noord of op de ring-A10 waardoor ook de rest van Amsterdam goed bereikbaar is. Verder zijn plaatsen zoals Ilpendam, Den Ilp, Purmerend en het centrum van Landsmeer vanaf deze locatie makkelijk bereikbaar.

Oppervlakte:
Het perceel heeft een kadastrale grootte van 3.280 m².

Kadastrale kenmerken:
Gemeente: Landsmeer
Sectie: N
Nummer: 1150
Groot: 32 are en 80 centiare

Bijzonderheden:
- ontwikkelings-/bebouwingsmogelijkheden op locatie;
- gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam (Noord);
- landelijk gelegen langs het Noordhollandsch Kanaal, dat van Amsterdam-Noord, via Purmerend en Alkmaar naar Den Helder loopt.

Locatie gegevens:
Landsmeer is een dorp en gemeente in de regio Waterland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 11.555 inwoners en heeft een oppervlakte van 26,44 km². Behalve het gelijknamige dorp omvat de gemeente Landsmeer ook de dorpen Den Ilp en Purmerland.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan