Resultaten laden ...

Meeboerserf *

310 m2 kavel te koop in Ermelo

Kenmerken

Prijs € 489.500 k.k.
Functie Kavel
Wijk / Buurt Tonsel
Bedrijventerrein Werklandschap Veldzicht
Bouwjaar 2023

OMSCHRIJVING
Wilt u als ondernemer wonen en werken combineren en naar eigen wens uw woning en bedrijfspand bouwen? Dit is mogelijk op de royale woon/werkkavel de Meeboerserf met de Brinkhorst te Ermelo. Het betreft bouwkavel 2 op de plattegrond.

Deze mooie plek op de grens van Harderwijk en Ermelo is nabij de snelweg A28 en de N302 gelegen. Heerlijk veel ruimte om een riante woning met bedrijfshal te realiseren in overeenstemming met het bestemmingsplan.

OBJECTINFORMATIE
De WOON-/WERKKAVEL gelegen nabij de Meeboerserf te Ermelo met bedrijfsfunctie categorie 1 en 2. De bouwkavel heeft een perceeloppervlakte van 1.439 m² (bebouwing 310 m²). Tevens is het mogelijk om het naastgelegen perceel grond (ca 910 m²) met bestemming groen (incl. wadi) aan te kopen met nader te vestigen erfdienstbaarheid van wadi voor een nader overeen te komen prijs. Op dit perceel (in de hoek van de groenstrook) is reeds aansluitingen voor nutsvoorziening (gas/elektra/water) aanwezig en beschikbaar.

Op de kavel wordt de bouw van een bedrijfsgebouw met inpandig een bedrijfswoning mogelijk gemaakt. Voor het bedrijfsgebouw is in lijn met de gemeentelijke voorwaarden een maximale bouwhoogte van 7 meter opgenomen. De bedrijfswoning moet inpandig worden opgericht en kan maar liefst een inhoud van 600 m³ hebben. Qua bouwstijl zal worden aangesloten bij de architectonische stijl van de omringende bebouwing ten behoeve van de landschappelijke inpassing in het gebied. Zie hiervoor bijgaande impressie.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs van bedraagt € 489.500,00 k.k.

PARKEREN
Voor de bedrijfswoning wordt 1,7 parkeerplaats per bedrijfswoning gerekend, voor het onderdeel bedrijven geldt een norm van 2,0 parkeerplaats per 100 m² bvo.

IN AANVAARDING
In overleg

BIJZONDERHEDEN
Opschonen terrein en bodemsanering is inmiddels uitgevoerd. Stukken zijn hiervan beschikbaar

DISCLAIMER
Alle informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan