Resultaten laden ...

Vogelzankweg 0 ong

70 m² kavel te koop in Landgraaf

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Oppervlakte bouwgrond 70 m²
Functie Kavel
Wijk / Buurt Abdissenbosch
Bedrijventerrein Abdissenbosch

Binnen bedrijventerrein Abdissenbosch bieden wij de laatst beschikbare industriële bouwkavel aan, (kavel 2) groot ca. 5.846 m². Middels de nieuwe Buitenring Parkstad Limbug (N300) is dit terrein optimaal ontsloten richting A79 (10 autominuten) en A2 (15 autominuten).

Op dit bedrijventerrein in de Euregio zijn bedrijven gevestigd zoals Heuschen & Schrouff, Sofine Foods, VeroMetal International en Xella Cellenbeton Nederland.

De vigerende bestemming laat milieucategorie 2 t/m 3.2 toe. en de opstallen mogen tot 10 meter hoog worden bebouwd. Het maximale bebouwingspercentage bedraagt 70% van het bouwvlak.

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen aan de rand van het industrie-handelsterrein "Abdissenbosch" nabij de Buitenring Parkstad (N300). Deze loopt, zoals de naam al aangeeft, rond de stedelijke regio ‘Parkstad Limburg’. De Buitenring Parkstad heeft optimale snelwegverbindingen naar Heerlen / Aken (A76). Het bedrijventerrein ligt op steenworp afstand van de Duitse grens, waardoor er in deze Euregio vele grensoverschrijdende samenwerkingsverbanden zijn. In de nabije omgeving liggen er bushaltes op loopafstand.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Herstructurering Abdissenbosch Fase I”, vastgesteld op 26-05-2016, bestemd als “Bedrijf”. De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven met bedrijfsactiviteiten onder de milieucategorieën 2 tot en met 3.2. Vraag onze vastgoedadviseurs naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

KADASTER :
Kavel 1 is reeds verkocht.

Kavel 2
- Gemeente Ubach over Worms, sectie A, nummer 6097;
- Gemeente Landgraaf, sectie E, nummer 216;
Totaal groot ca. 5.846 m²

Kavel 3: (onder optie)
Totaal groot ca. 5.775 m²

VRAAGPRIJS :
Op aanvraag.

OPLEVERING :
oplevering geschiedt in huidige staat, ´as-is, where-is´.

RANDWEG ABDISSENBOSCH :
De Provincie Limburg, de Gemeente Landgraaf en de Gemeente Übach-Palenberg zijn de betrokken partijen bij de plannen rondom de aanleg van een nieuw te realiseren Randweg Abdissenbosch-B221. De nieuwe ontsluiting is beoogd ten noorden van de wijken Parkheide en Abdissenbosch en loopt volgens de ontwerpplannen dicht langs de aangeboden kavels. Ingeval van realisatie zal deze weg zorgen voor verbeterde ontsluitingsmogelijkheden richting Duitsland (B-56). Definitieve besluitvorming en vaststelling van het definitieve tracé heeft nog niet plaatsgevonden.

BODEMGESTELDHEID :
Er is zijn historische bodemonderzoekrapporten voorhanden. Bij verdere interesse zullen deze inzichtelijk worden gemaakt.

UITGIFTECRITERIA :
Binnen dit verkoopproces door de gemeente Landgraaf vastgestelde uitgiftecriteria van toepassing. Deze uitgiftecriteria stellen wij op eerste aanvraag beschikbaar.

VOORBEHOUD :
Uiteindelijke verkoop van onderhavige objecten zijn te allen tijde voorbehouden aan schriftelijke goedkeuring door eigenaresse.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor. Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.?
Overige voor u belangrijke informatie.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan