Resultaten laden ...

Vijf Meiplein 49

197 m2 winkelruimte te huur in Leiden

Kenmerken

Huurprijs € 49.500,-- excl. BTW per jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Haagweg-Zuid

Betreft:

Te huur fraaie en ruime winkelunit, gelegen in het, bij de consument geliefde, winkelcentrum de "Luifelbaan" in Leiden. Deze winkelruimte heeft een ideale oppervlakte en is gunstig gelegen ten opzichte van diverse aanvoerswegen, waardoor deze makkelijk bereikbaar is. In de nabijheid van het object zijn vele landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals de Bruna, Jamin, Hunkemöller, Nelson, SNS bank en Kruidvat en dit winkelcentrum beschikt over meer dan 70 winkels met een grote verscheidenheid aan winkels.

Bereikbaarheid:

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de Rijksweg A4 alsmede A44 die beide op 5 minuten rijafstand gelegen zijn. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid.

Indeling en oppervlakte:

De winkelruimte bestaat thans, op basis van de huidige indeling, uit een entree, winkelruimte, met achterin een magazijn met pantry en toiletruimte. De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van circa 197 m2 (bvo).

Opleveringsniveau:

De winkelruimte wordt, casco, verhuurd. De ruimte is o.a. voorzien van toilet en pantry en achter ontsluiting. De overige aanwezige voorzieningen zijn, in overleg, ter overname.

Huurprijs:

De huurprijs voor het geheel bedraagt € 49.500,-- excl. BTW en excl. promotiekosten per jaar.

Parkeren:

Parkeren (gratis) is goed mogelijk in de ruime parkkeerkleder onder het winkelcentrum de "Luifelbaan". Voorts is er de mogelijkheid tot parkeren op de bovengrondse parkeerfaciliteiten.

Waarborgsom/bankgarantie:

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

Huurprijsaanpassing:

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau
voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Het "Huishoudelijk Reglement winkelunits Luifelbaan" zal onlosmakelijk deel uitmaken van de op te stellen huurovereenkomst. Deze is op verzoek in te zien.

Huurtermijn:

De huurtermijn bedraagt 10 jaren of 5 + 5 jaren

Aanvaarding:

In overleg.

Oplevering:

De verhuur geschiedt “casco” en in de ruimte zijn diverse voorzieningen aanwezig.

Lees meer op onze website:
http://www.oranjestate.nl

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan