Resultaten laden ...

Westbaan 350 320

34 m2 opslagruimte te huur in Moordrecht

Kenmerken

Perceeloppervlakte 5799 m²
Functie Opslagruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Gouwepark
Bedrijventerrein Gouwe Park

De Stelling heeft meer dan 100 opslagruimtes over drie verdiepingen te huur en te koop die u uitstekend kunt gebruiken voor de opslag van meubels, motors, een oldtimer, fietsen, camper, caravan, enzovoorts. De ruimtes zijn bereikbaar via een autolift, die ook moeiteloos een camper of bedrijfsbus naar de gewenste verdieping brengen. Door de ruime autostraten bereikt u eenvoudig uw garagebox.

Locatie
Het bedrijvengebouw ligt op een fraaie zichtlocatie langs de A20 die zeker voor kantoren een unieke plek biedt. U bent met de auto in een mum van tijd op de snelwegen A20 Rotterdam-Utrecht en A12 Utrecht-Den Haag middels nieuw aangelegde ontsluitingswegen.

Bereikbaarheid
Met een uitstekende locatie op het moderne bedrijventerrein Gouwe Park (officieel in Moordrecht) is De Stelling binnen korte tijd te bereiken vanuit omliggende plaatsen als Bodegraven, Boskoop, Nieuwerkerk aan den IJssel, Reeuwijk, Waddinxveen en Zevenhuizen. Uiteraard is De Stelling ook vanuit het centrum van Gouda snel te bereiken.

Vloeroppervlakte
Metrage (in m²)
In het object zijn meer dan 100 opslagunits/garageboxen gelegen met verschillende afmetingen variërend tussen de 22 m² en de 74 m².

Parkeren
Rondom het pand kan je parkeren.

Voorzieningen
Het pand zal worden opgeleverd inclusief:
• Casco oplevering en dus maximale vrijheid in afbouw;
• Kwaliteit in materiaalgebruik;
• Optimale bereikbaarheid;
• Brede autostraat rondom het complex;
• Volop parkeergelegenheid;
• Elke unit heeft zijn eigen meterkast en tussenmeter van waaruit lichtvoorzieningen aangelegd kunnen worden.

Huurprijs opslagruimte(s)
Vanaf € 3.570,- per jaar, te vermeerderen met BTW, dit is voor een unit van 34 m². Prijzen variëren aan de hand van de ligging van de units en de verdieping.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Koopprijs opslagruimte(s)
De opslagruimtes zijn tevens te koop. De vanaf-prijs voor units van 22 m² is € 29.150,- VON.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na datum ingebruikname, zal de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), 2015=100, reeks alle huishoudens.

Huurtermijn
2 jaar, korter bespreekbaar.

Verleningstermijn
Telkenmale 1 jaar, korter bespreekbaar.

Opzegtermijn
6 maanden.

Betalingen
Huur en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
In Overleg.

BTW-Status
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor minimaal 90% belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Disclaimer
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van dit adres. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door bij Abram Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.