Bedrijfsruimte
Bekijk 9 fotos

Kenmerken


Eenheden


Omschrijving


Multifunctioneel vrijstaand bedrijfspand te huur aan de Copernicusstraat 7 te Wijchen, op bedrijventerrein ‘Bijsterhuizen’. Het pand beschikt over een eigen entree en geen combinatie van directe aangrenzende buren. Ideaal voor opslag of een startende ondernemer die vooruit wil!

Algemeen

Begane grond: circa. 225 m²
1e verdieping circa. 150 m²

Perceel: circa. 400 m²

Huurprijs: € 1500,- per maand excl. BTW en servicekosten

Bestemming

Het bestemmingsplan biedt vele mogelijkheden. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Parkeren

Het buitenterrein biedt parkeermogelijkheden voor ruim 10 auto’s. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de directe omgeving.
Voorzieningen

- Gasheater
- Deels systeemplafond met inbouwverlichting
- Kantine
- Vaste trapopgang naar eerste verdieping
- Met kantoor
- Overheaddeur
- Tl- verlichting
- Betegelde toiletruimte
- Verhard buitenterrein met omheining en dubbele draaipoort
- Vrije hoogte 2,3 meter

Huurcondities

Huurprijs: € 1.500,- per maand excl. BTW en nutsvoorzieningen
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: In overleg
Aanvaarding: Per direct
Opzegtermijn: 12 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van eigenaar.


Top bedrijfspanden in de regio Wijchen


of
Toon contactgegevens