Resultaten laden ...

1e Hogeweg 4

23 - 230 m2 winkelruimte te huur in Zeist

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Carr‚

Op een prominente A1 locatie in het hart van Zeist gesitueerde winkelruimte, welke vele mogelijkheden biedt. In de nabij gelegen omgeving bevinden zich gespecialiseerde winkels maar ook veel (hoogwaardige) formules zoals Duetz Mode en De Groene Winkel. De formules lopen uiteen van Bagels & Beans, H&M, Albert Heijn en Kruidvat tot de ANWB winkel. Het uitgebreide winkelaanbod, de uitstekende parkeervoorzieningen en sfeervolle horeca biedt veel consumenten een gezellig dagje shoppen in het centrum van Zeist.
De totale oppervlakte van het pand bedraagt 231m² vvo. De winkelruimte bestaat uit een grote unit (208m2) en een kleine unit (23m2). Beide zelfstandig en met een grote frontbreedte (ca. 15 meter)! Het pand beschikt over energielabel A!

Locatie & Voorzieningen
De winkelruimte is gevestigd in het centrum van Zeist, enkele autominuten rijden verwijderd van de op- en afritten van de Rijkswegen A12 en A28. Het openbaar vervoer wordt ter plaatse verzorgd door streekbussen die onder meer verbindingen onderhouden met het op circa 4 kilometer afstand gelegen NS-station Driebergen-Zeist.

Voorzieningen:
• Pantry
• In de naastgelegen parkeergarage 1 parkeerplaats voor de store manager en nog ruimte voor enkele fietsen
• Toilet
• Electra: Winkelruimte rechts meterkast met aansluiting van 3 x 50 ampère en de kleinere winkelruimte links bevat 3 x 25 ampère
• ISRA punt in beide winkelruimte

Momenteel is er nog een luxe damesmode gevestigd. De huidige huurder heeft het gehuurde voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming, beveiliging met doormelding en camerabeelden, airco, rolluiken van de zwaartste soort, en inbraakwerend en energiebesparend glas. Overname hiervan is bespreekbaar evenals de overname van los meubilair en inrichting.

Parkeren:
Op diverse locaties, o.a. Parkeergarage Eerste Hogeweg en diverse andere openbare parkeerlocaties in de directe omgeving.

Huurprijs:
€ 4.250,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Voorschot Servicekosten:
De huurder wordt zelf contractant van de betreffende nutsbedrijven.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurgarantie:
Een bankgarantie ter grootte van een volledige bruto kwartaalverplichting.

Huur- en verlengingstermijnen:
5 jaar, verlenging voor telkens 5 jaar, afwijkende huurtermijn in overleg.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlands Vereniging van Makelaars.

Bestemming:
Detailhandel. Wij adviseren de aspirant huurder om het voorgenomen gebruik vooraf aan de Gemeente Zeist voor te leggen.

Aanvaarding:
1 mei 2019, eerder is bespreekbaar

BTW:
Indien huurder niet aan het "90%-criterium" voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

De Gemeente Zeist kent reclame belasting, deze is voor rekening van de gebruiker van het pand.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte van het pand bedraagt 231m² vvo onder verdeeld in (zie ook plattegrond):
1. Individuele winkelruimte 164m² (rechterzijde) met 44m² aangrenzende ruimte aan de achterzijde die momenteel in gebruik is als kantoor/opslag/pantry/toilet,
2. Individuele winkelruimte 23m² (linkerzijde)
3. Parkeerruimte in de garage (2 plaatsen, 1 auto en bijv. enkele fietsen).