Resultaten laden ...

Achterdoelen 33

350 - 600 m2 winkelruimte te huur in Ede

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Centrum
Bouwjaar 2001
Energielabel B
Typische oppervlakte bouwlaag 620 m²

In het centrum van Ede gelegen winkelruimten met expeditieruimten en bevoorradingsstraat. In de kelder bevindt zich een parkeerkelder met circa 500 plekken welke middels een tapis roulant verbonden is aan de winkels. Totaal betreft het complex zo’n 10.000 m2 waarvan we nog 3005 m² kunnen aanbieden.
Het object leent zich uitstekend voor invulling van bijvoorbeeld (grootschalige) horeca, supermarkt, leisure, outlet en retail. Ook opslag is mogelijk.

Naastgelegen bedrijven zijn een nieuw wereldrestaurant met ruimte voor 1.000 zitplaatsen en een sportcentrum van circa 1.800 m².

Metrages
De totale vloeroppervlakte van het (deels flexibel verhuurde) complex op begane grond bedraagt ca. 8.899 m2 en op verdieping ca. 1.802 m2. Er zijn verschillende mogelijkheden qua nieuwe invulling. Momenteel hebben wij nog circa 3005 m² beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Ligging en bereikbaarheid
Gunstig gelegen in centrum van Ede op parkeergarage. Goede bereikbaarheid. De meeste winkels zijn ook via achterzijde te bevoorraden.

Opleveringsniveau
Nader overeen te komen.

Parkeren
Parkeervoorzieningen in o.a. ondergelegen parkeergarage (Qpark). Tevens zijn er gemeentelijke parkeervoorzieningen in de nabijheid te vinden alsmede enkele eigen parkeerplaatsen.

Bestemming
Centrum waarbij tevens is toegestaan Horecabedrijven categorie 1 en 2, dienstverlenende bedrijven en/of dienstverlenende instellingen, kantoor- en praktijkruimten, accommodaties ten behoeve van actieve recreatie zoals bowlingbanen/lasergames en dergelijke, maatschappelijke en culturele voorzieningen en detailhandel.

Voorwaarden
Huurcondities worden in gezamenlijk overleg vastgesteld. Huur voor kortere periode is bespreekbaar.

Aanvaarding
In overleg.