Resultaten laden ...

Achterstraat 51 c

150 m2 winkelruimte te huur in Helvoirt

Kenmerken

Huurprijs € 18.750 /jaar
Functie Winkelruimte

Locatie
Wijkwinkelcentrum De Bloey is centraal gelegen in de gemeente Helvoirt welke onderdeel uitmaakt van Vught, Met zo'n 4.900 inwoners vervult het wijkwinkelcentrum binnen de gemeente een duidelijke centrumfunctie. De aan het ruime parkeerterrein gelegen woon-/winkelcomplex De Bloey bestaat uit 9 winkelunits en 19 woonappartementen en biedt onder andere plaats aan de Aldi supermarkt, Action en Kruidvat.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is direct rechts naast Kruidvat gelegen en beschikt over circa 150 m² met een front van circa 7,5 meter. De overige nabij gelegen winkels zijn in gebruik als bloemist, horecagelegenheid, woonsfeerwinkel, Fit+ en Regiobank.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten aluminium winkelpui met enkele toegangsdeur, kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Winkelcentrum De Bloey beschikt met circa 145 parkeerplaatsen over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. De door centrale ligging in Helvoirt nabij de drukke autoweg N65 tussen Den Bosch en Tilburg en is Helvoirt goed en makkelijk bereikbaar.

Aanvaarding
Per direct te aanvaarden.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan