Resultaten laden ...

Adelaarslaan 209

2.072 m2 winkelruimte te huur in Apeldoorn

Kenmerken

Huurprijs € 30.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Redelijk
Wijk / Buurt Vogelkwartier

Te huur:

RUIME WINKEL op TOPLOCATIE "HART VAN ZUID" aan de Adelaarslaan 209 in APELDOORN!

De winkel is gelegen nabij o.a. Albert Heijn (XL formule), Hema, Gall & Gall, Etos, Subway, Zeeman, Primera en Kruidvat. Ook zijn er lokale speciaalzaken zoals bakker Frentz, keurslager de Adelaar, Konink’s vis, Yayami sushi, bloemisten, kappers en nog veel meer. Winkelcentrum "Hart van Zuid" is een overzichtelijk en gezellig ingericht winkelcentrum met een goed aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen. Leuke, originele lokale winkels en verschillende speciaalzaken maken "Hart van Zuid" hét beste plein van Apeldoorn.

Vanuit de gemeente is er toegestaan dat winkels in Apeldoorn open mogen zijn op zondag tussen 12.00 en 18.00 uur. De keuze om open te gaan is aan de ondernemer zelf.

Wat deze locatie zo uniek maakt is de mogelijkheid van de combinatie van de winkelruimte met de zeer grote kelderruimte van circa 2.072 m².

BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar met de fiets, openbaar vervoer en auto. Winkelcentrum "Hart van Zuid" is goed bereikbaar via diverse uitvalswegen.

OPPERVLAKTE WINKELRUIMTE
Totaal circa 183 m² VVO waarbij de gehele kelderruimte of een gedeelte ervan te huren is.

OPPERVLAKTE KELDER / BEDRIJFSRUIMTE
Totaal circa 2.072 m² VVO.
Onder de winkelruimte bevindt zich een zeer grote kelder / bedrijfsruimte. De kelder moet dienstbaar zijn aan de winkels of aan de woningen, een op zichzelf staande functie is conform het huidige bestemmingsplan niet zonder meer toegestaan. Indien een afwijkende functie als invulling gegeven gaat worden, dan dient men daarvoor een wijziging van het bestemmingsplan aan te vragen bij gemeente Apeldoorn.

OPLEVERINGSNIVEAU / VOORZIENINGEN
De winkelruimte wordt casco opgeleverd voorzien van:
- een meterkast met aansluitingen op de nutsvoorzieningen;
- een toilet.

HUURPRIJS
Winkelruimte: € 30.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.
Kelderruimte: in overleg met verhuurder.

PARKEREN
Voor de winkel bevind zich een gratis parkeerterrein met ongeveer 40 parkeerplaatsen. Parkeren rondom het gehele winkelcentrum is gratis.

HUURTERMIJN
In overleg met verhuurder te bepalen. Het uitgangspunt van verhuurder is 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.

VOORTZETTINGSTERMIJN
Telkens 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

BETALINGEN
Per maand vooraf.

AANVAARDING
In overleg.

BESTEMMING
Het bestemmingsplan geeft als bestemming aan 'Gemengd-1', waaronder o.a. detailhandel, maatschappelijke doeleinden, horeca van categorie 1, kantoren en zakelijke dienstverlening valt. Huurder is zelf verantwoordelijk voor zijn vestigingsvergunningen.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in oktober 2012 vastgesteld, alsmede enkele aanvullende bepalingen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na ingangsdatum.

BIJZONDERHEDEN
De winkelruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Hagenbeek Vastgoed. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Hagenbeek Vastgoed geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.