Resultaten laden ...

Akerstraat 13

65 - 255 m2 winkelruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Huurprijs € 1.700 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Heerlen-Centrum

Commerciële/winkelunit, waar sinds jaar en dag sigarenzaak Eduard Dekkers gehuisvest was.

Een parel, verborgen aan de Akerstraat. Waan je terug in de tijd bij binnenkomst van de winkel. Een waar architectonisch hoogstandje is van toepassing, helemaal in art-deco stijl. De ca. 65 m² op maaiveld herbergt een entree/winkelruimte, met daarachter, verdiept, een ovale presentatieruimte, voorzien van overloop/galerij op de eerste etage. Ondernemers van Heerlen e.o., grijp uw kans om deze werkelijk unieke ruimte te exploiteren!

De aanvaarding van de onroerende zaak is in huidige staat. Huurder is uiteraard gerechtigd deze naar eigen hand te zetten en in te richten. De overeen te komen huurperiode zal naar alle waarschijnlijkheid op flexibele basis (voor zowel huurder als verhuurder) geschieden. Over een permanent, langjarige huurovereenkomst zijn evenwel ook afspraken te maken, dit graag in onderling overleg.

NB: deze aanbieding heeft betrekking op de kelder, begane grond en deels eerste verdieping van dit object (overloop/galerij) + bovenwoning.

Locatie:
De objecten zijn gelegen aan de bekende Akerstraat, nabij het drukke en gezellige Heerlense Pancratiusplein. Dit plein vormt het uitgaanshart van de regio Parkstad (ca. 250.000 inwoners). Het Pancratiusplein beschikt over talrijke cafés, restaurants, een hotel en winkelruimte. Tevens ligt het Rijksmonumentale Glaspaleis eveneens deels aan dit plein.

Het object is eveneens via de Morenhoek/Plaarstraat bereikbaar. Samen met nog vier andere pleinen vormt de Morenhoek de ‘vijf pleintjes van Heerlen’. Dit zijn stuk-voor-stuk pittoreske plekken, vaker verscholen en onontdekt door het grote publiek.
Via de Morenhoek is een van de grootste parkeergarages van Heerlen bereikbaar (Q-Park).

De snelwegen rond Heerlen zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. De Akerstraat ligt direct aan de city-ring. Zodoende zijn diverse uitvalswegen richting andere delen van Heerlen c.q. Parkstad alsmede voornoemde snelwegen bereikbaar zijn.
Er stoppen bussen aan de Akerstraat, op loopafstand van het object. Het NS station Heerlen CS (Maankwartier) is ook op korte loopafstand bereikbaar.

Parkeren:
Het object grenst aan een van Heerlens grootste parkeerhuizen aan de Putgraaf.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Cityplan’ bestemd als ´gemengd´.
Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd, als ware het casco.

Huurgegevens:
Huurprijs commerciële zaak + bovenwoning :
€ 1.700,- per maand

Huurtermijn:
in overleg.

Huurbetaling:
Per vooruit.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan