Resultaten laden ...

Akerstraat 9

85 - 148 m2 winkelruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Huurprijs € 850 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Heerlen-Centrum

TE HUUR | AKERSTRAAT 9-11-11a | HEERLEN
Commerciële/winkelunits, laatstelijk officieel geëxploiteerd door een patisserie Stols (no. 11/11a) en BY ZINDZI (no. 9).

Akerstraat 9:
BESCHIKBAAR PER 1 JUNI 2023
De ruimte bestaat uit ca. 85 m² vloeroppervlakte op de begane grond met nog een kantoorruimte op verdieping (dit metrage is niet meegerekend binnen de voornoemde ca. 85 m²). Deze unit heeft eigen aansluitingen voor g/w/e en een nieuwe cv ketel. De winkel is instapklaar.

Akerstraat 11/11a:
De ruimte bestaat uit ca. 148 m² vloeroppervlakte op de begane grond. Ook deze unit heeft haar eigen aansluitingen voor g/w/e en een nieuwe cv ketel. De winkel is instapklaar.
De aanvaarding van de onroerende zaak is in huidige staat. Huurder is uiteraard gerechtigd deze naar eigen hand te zetten en in te richten. De overeen te komen huurperiode zal naar alle waarschijnlijkheid op flexibele basis (voor zowel huurder als verhuurder) geschieden. Over een permanent, langjarige huurovereenkomst zijn evenwel ook afspraken te maken, dit graag in onderling overleg.

Locatie:
De objecten zijn gelegen aan de bekende Akerstraat, nabij het drukke en gezellige Heerlense Pancratiusplein. Dit plein vormt het uitgaanshart van de regio Parkstad (ca. 250.000 inwoners). Het Pancratiusplein beschikt over talrijke cafés, restaurants, een hotel en winkelruimte. Tevens ligt het Rijksmonumentale Glaspaleis eveneens deels aan dit plein.

Het object is eveneens via de Morenhoek/Plaarstraat bereikbaar. Samen met nog vier andere pleinen vormt de Morenhoek de ‘vijf pleintjes van Heerlen’. Dit zijn stuk-voor-stuk pittoreske plekken, vaker verscholen en onontdekt door het grote publiek.
Via de Morenhoek is een van de grootste parkeergarages van Heerlen bereikbaar (Q-Park).

De snelwegen rond Heerlen zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. De Akerstraat ligt direct aan de city-ring. Zodoende zijn diverse uitvalswegen richting andere delen van Heerlen c.q. Parkstad alsmede voornoemde snelwegen bereikbaar zijn.
Er stoppen bussen aan de Akerstraat, op loopafstand van het object. Het NS station Heerlen CS (Maankwartier) is ook op korte loopafstand bereikbaar.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte
No 9 (BG) multifunctionele ruimte ca. 85 m²
No 11/11a (BG) multifunctionele ruimte ca. 148 m²

Energielabels:
Akerstraat 9: E
Akerstraat 11: D
Akerstraat 11a: A

Parkeren:
Het object grenst aan een van Heerlens grootste parkeerhuizen aan de Putgraaf.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Cityplan’ bestemd als ´gemengd´.
Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd, als ware het casco.

Huurgegevens:
No 9: huurprijs:
€ 850,- per maand

No 11/11a: huurprijs:
€ 1.250,- per maand

Huurtermijn:
in overleg.

Huurbetaling:
Per vooruit.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan