Resultaten laden ...

Arendshof 31

116 m2 winkelruimte te huur in Oosterhout

Kenmerken

Huurprijs € 26.500 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen in het overdekte winkelcentrum Arendshof. De winkelruimte ligt in het betere en drukker bezochte deel van het winkelcentrum, getuige het feit dat diverse bekende landelijke ketens zich nabij onderhavige winkelruimte hebben gehuisvest zoals: Kippie's, Anna van Toor, T-Mobile, Eye Wish en Hunkemöller. De diverse aanloopstraten huisvesten eveneens een breed assortiment aan retailers, daarnaast zijn er diverse horecagelegenheden te vinden in de richting van de Markt en de Heuvel.

Object
De winkelruimte bestaat uit circa 116 m² op de begane grond met circa 50 m² op de verdieping. De winkelruimte is voorzien van een pantry en toilet, diverse verlichtingselementen, sprinklerinstallatie, alsmede plafond- en vloerafwerking. De pui bestaat uit een tweetal dubbel openslaande deuren die volledig van glas zijn. De winkelruimte is tevens voorzien van een achteruitgang.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep met toilet en pantry opstelling en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
Er bevindt zich ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving, waaronder de parkeergarage Arendshof die in het overdekte winkelcentrum uitkomt.

Aanvaarding
Per direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan