Resultaten laden ...

Winkelcentrum Arendshof
|
Arendshof 35

75 m2 winkelruimte te huur in Oosterhout

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum
Frontbreedte 1000 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Ja
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Ja

Arendshof 35 Oosterhout

In het gezellige winkelcentrum Arendshof in Oosterhout ligt op een goede locatie de winkel Arendshof 35. Deze winkel heeft een oppervlakte van ca. 75 m² B.V.O. (64 m² VVO) en heeft enorm veel strekkende meters etalage.

Arendshof 35 ligt in het midden van het Winkelcentrum met winkels als Halfords, Wibra, Kik, Kippie, T for Telecom rondom de locatie. Op deze locatie is altijd veel publiek te vinden.

De winkel is voorzien van een pantry met keukenblok en keurig ruim toilet. De winkel kan van achteren worden bevoorraad.

Winkelcentrum Arendshof is een winkelcentrum met een regionale functie. Het centrum van Oosterhout heeft de gezelligheid van een dorp maar het aanbod van een stad. Met het overdekte winkelcentrum Arendshof heeft het centrum van Oosterhout iets extra's ten opzichte van andere dorpen en steden. Consumenten kunnen hier voor alles terecht. Zo zijn o.a. H&M, Blokker, Hema, We, T-Mobile, Van Haren, Only, Open 32, Vero Moda, Vodafone, Specsavers, Kik, Anna van Toor, Halfords etc. vertegenwoordigd in Winkelcentrum Arendshof.

Indien er interesse is in deze winkelruimte, maken wij graag een vrijblijvend huurvoorstel.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan