Resultaten laden ...

Asselsestraat 275

127 m2 winkelruimte te koop in Apeldoorn

Kenmerken

Prijs € 395.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Driehuizen

Object/ligging
Interessant beleggingsobject beschikbaar voor verkoop gelegen aan de Asselsestraat in Apeldoorn. Namens onze opdrachtgever bieden wij het object aan de Asselsestraat 275 te koop aan. De belegging bestaat uit een verhuurde winkel op de begane grond en een verhuurde woning op de verdieping. De winkel is momenteel gehuurd en in gebruik bij Celestio Hair Salon. Het appartement op de verdieping is volledig zelfstandig en verhuurd aan één huurder.

De Asselsestraat is een drukke diverse (winkel)straat waar wonen en winkelen elkaar afwisselen. Het is te beschouwen als één van de belangrijkste aanvoerroutes van- en naar het centrum van Apeldoorn. In de directe omgeving bevinden zich onder andere de AH, Cafetaria Charly en Primera.

Het pand is ook samen met het naastgelegen pand (Asselsestraat 275-2) als geheel te koop.

Indeling en metrage
Asselsestraat 275
- Begane grond: Winkelruimte ter grootte ca. 55 m². Verhuurd aan Celestio Hair Salon. De winkelruimte beschikt over een eigen keuken en twee toiletten (gasten en personeel) en achteringang. Bij het pand (de woning) behoort tevens een ruime garage.

- 1e Verdieping: Woonruimte ter grootte ca. 50 m² verdeeld over woon-, slaap- en badkamer met een eigen entree en trapopgang. Er is een vaste trap naar de 2e verdieping (zolderverdieping).

- 2e Verdieping: Woonruimte ter grootte van ca. 22 m² verdeeld over de overloop, extra slaapkamer en CV-ruimte.

Kadastrale informatie
Gemeente Apeldoorn
Sectie U
Nummer 6158
Grootte 210 m2

Bestemming
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Brink en Orden. De bestemming van het perceel is: Detailhandel.

Opleveringsniveau
Het geheel wordt in de huidige, verhuurde staat aangeboden.

De winkels is casco verhuurd. Alle zaken die niet tot het casco behoren zijn eigendom van huurder tenzij tussen verhuurder en huurder aanvullende afspraken zijn gemaakt.

Het appartement betreft zelfstandige woonruimte en is verhuurd aan één huurder. De staat van het appartement is redelijk met dien verstande dat sommige zaken (licht) zijn verouderd.
Parkeergelegenheid
Er is parkeergelegenheid op eigen terrein aan de zij- en achterkant van het gebouw.

Koopprijs
€ 395.000,- kosten koper

Omzetbelasting
Niet van toepassing.

Energielabel
N.T.B. (Volgt na gereed komen).

Aanvaarding
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan