Resultaten laden ...

Bagijnhof 6 -8

347 m2 winkelruimte te koop in Dordrecht

Kenmerken

Prijs € 815.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Centrum

Een uniek object gelegen in de prachtige historische binnenstad van Dordrecht is nu voor verkoop beschikbaar! Het betreft een samengevoegde winkelruimte op de begane grond en 2 á 3 nog te realiseren zelfstandige bovenwoningen op de verdiepingen.

De begane grond is momenteel langjarig verhuurd aan ION, wat het een prima belegging maakt! Daarnaast ligt er voor de verdiepingen een transformatie naar meerdere appartementen voor de hand. Het vingerende bestemmingsplan biedt hiervoor de mogelijkheden (wonen boven winkels), echter is hier (nog) geen vergunning voor.

Het Bagijnhof is een van dé winkelstraten van het centrum van Dordrecht en is zowel voor wonen en winkelen een perfecte plek! Kroonenberg heeft recent haar transformatie van het Lindershof (recht tegenover) gerealiseerd. In de directe omgeving is een gevarieerd winkelaanbod met bekende retailers zoals C&A, Hema, Mc Donalds, Mediamarkt, Primark, MS Mode, Ulla Popken, H&M, ANWB en Vodafone. Het object, welke stamt uit ca. 1900, heeft drie bouwlagen waarvan een winkelruimte gelegen op de begane grond en twee verdiepingen.

Totaal oppervlakte ca. 352 m2, als volgt onderverdeeld:
Begane grond winkelruimte ca. 148 m2
Eerste verdieping ca. 117 m2
Tweede verdieping ca. 87 m2

Locatie:
Dordrecht is een stad in de provincie Zuid-Holland, gelegen aan de rivier de Merwede. Het is de op vier na grootste stad van de provincie en heeft ongeveer 120.000 inwoners. Dordrecht staat bekend om zijn rijke geschiedenis en haar binnenstad staat vol met monumentale gebouwen. Tegenwoordig is Dordrecht een bruisende stad met een historische binnenstad, vele bezienswaardigheden, winkels, restaurants en evenementen. Het is ook een populaire bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en cultuur.

Huursituatie:
Het onderhavige object is reeds in gebruik door ION (Apple specialist Dordrecht) en wordt verhuurd voor een periode van 5 jaar met een verlengingsperiode van 5 jaar. De actuele huurprijs is op aanvraag beschikbaar.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: DORDRECHT
Sectie: H
Nummer: 552 - 2068
Groot: 76 m2 - 90 m2

Het bestemmingsplan:
Het vigerende bestemmingplan ‘Historische Binnenstad’ dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van 22 februari 2011 is hier van toepassing. Hieruit blijkt dat de enkelbestemming ‘Centrum’ en dubbelbestemmingen ‘Waarde-beschermd Stadsgezicht’, ‘Waarde-Archeologie’ en ‘Waterstaat – Waterkering’ van toepassing zijn. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor wonen, detailhandel, dienstverlening, horeca-1, horeca-2, kantoor, atelier, wonen, maatschappelijk, bedrijf, cultuur en ontspanning, parkeren en fietsenstalling.

Oplevering:
Het object wordt in de huidige (verhuurde) staat, “as is where is” verkocht en geleverd.

Vraagprijs:
€ 815.000,- kosten koper.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Q Makelaars Bedrijfshuisvesting
T: 085 - 040 62 01
E: bog@qmakelaars.nl