Resultaten laden ...

Bakkerstraat 7

78 m2 winkelruimte te huur in Roermond

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

Op een goede locatie in het centrum van Roermond bieden wij u een knusse winkelruimte met keuken en kantoorruimte te huur aan. De winkelruimte is gelegen in de directe nabijheid van het Munsterplein, het Kloosterwandplein en de ‘Roersingelpassage’.

De monumentale binnenstad van Roermond kenmerkt zich door een zeer ruim winkel- en horeca-aanbod, inclusief het Designer Outlet Center slechts 5 min. lopen en trekt miljoenen bezoekers.

Vele monumentale panden en kerken en een typisch binnenstedelijke woonomgeving. De evenementenkalender is goed gevuld, er is een rijk cultureel aanbod. Bovendien grenst het centrum van deze midden – Limburgse bisschopstad aan het uitgestrekte watersportgebied “ De Maasplassen” en ligt het Nationale natuurpark “de Meinweg” op steenworp afstand.
De combinatie Roermondse binnenstad en Designer Outlet Roermond scoort qua bestedingsomvang het hoogste van alle onderzochte winkelgebieden! Het belangrijkste motief om het centrum van Roermond te bezoeken is winkelen. Daarbij scoort Roermond hoog op bereikbaarheid en parkeertarieven en worden sfeer en gezelligheid en het aanbod van winkels en horeca veel genoemd als belangrijke aspecten.

Het centrum ligt nabij de verbindingsweg N280 en op 5 autominuten van de A73 met directe verbinding naar Düsseldorf. De A73 en de N280-Oost bieden bij uitstek kansen om Roermond nog beter op de kaart te zetten en zorgen voor een nog betere bereikbaarheid. De snelweg A2, richting Maastricht en Eindhoven, is bereikbaar binnen 10 autominuten.

Metrage gegevens:
Winkelruimte : 78 m²

Huurprijs: € 690,-- per maand, excl. BTW

Opleveringsniveau:
Gestucte wanden
Deels houten vloer en deels tapijt vloer.

Bestemmingsplan:
Centrum-1, artikel 4.
(U dient zelf bij de gemeente Roermond navraag te doen of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerende bestemmingsplan).

Indeling:

Souterrain:
Kelder (van ± 18 m²) te bereiken middels trap vanuit de winkel.

Begane grond:
Een knusse winkelruimte met keuken, toilet en open kantoorruimte.
Aan de voorkant bevindt zich een raam welke ideaal is voor het gebruik als etalage.
Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een fonteintje.
De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met spoelbak.

BTW:
Er is sprake van verhuur met BTW.

Huurperioden:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor Statistiek).

Aanvaarding:
Vanaf augustus 2023.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden bruto betalingsverplichting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Roermond
Sectie : D
Nummer : 5060