Resultaten laden ...

Beijersehof 21

234 m2 winkelruimte te huur in Oud-Beijerland

Kenmerken

Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs € 39.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Zuidwijk

Algemeen:
De winkelruimte bevindt zich in het wijkwinkelcentrum ‘Beijerse Hof’, welk winkelcentrum is gelegen in de wijk Zuidwijk, aan de zuidkant van Oud-Beijerland. De winkelruimte bevindt zich op een hoek van het winkelcentrum, o.a. schuin tegenover Albert Heijn alsmede nabij o.a. Gall&Gall, een sushi afhaal-/bezorglocatie, een bakker, een slager, Primera en Domino’s Pizza. De attentiewaarde is hoog vanwege de directe ligging aan het voornaamste parkeerterrein van het winkelcentrum.

Het buitengebied/de openbare ruimte van het winkelcentrum is heringericht/vernieuwd en er is geïnvesteerd in de uitstraling van de winkels waardoor het winkelgebied weer een hedendaagse/moderne uitstraling heeft gekregen.

Oud-Beijerland telt ca. 25.000 inwoners en heeft op het gebied van wonen, winkelen, werk en onderwijs een centrumfunctie voor de gemeente Hoeksche Waard. De gemeente Hoeksche Waard bestaat uit de plaatsen Oud-Beijerland, Korendijk, Strijen, Cromstrijen en Binnenmaas en heeft in totaal ca. 88.000 inwoners.

Eén van de servicepunten van de gemeente Hoeksche Waard bevindt zich schuin tegenover de onderhavige winkelruimte.

Oppervlakte:
Begane grondruimte 234,5 m² BVO conform NEN2580

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Huurprijs:
€ 39.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal drie maanden te vermeerderen met B.T.W.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs zal worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Model huurovereenkomst:
Standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW zoals vastgesteld 17 september 2012, de daartoe behorende algemene bepalingen alsmede aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd. De eventueel in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Bijzonderheid:
Verhuur van het onderhavige object geschiedt onder expliciet voorbehoud definitieve goedkeuring van verhuurder/eigenaresse.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan