Resultaten laden ...

Bergstraat 41

100 m2 winkelruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Bergen

Locatie
De commerciële ruimte is gelegen in het centrum van Eindhoven tussen de Grote Berg en Kleine Berg. De winkelruimte maakt onderdeel uit van het centrumgebied De Bergen waar het winkelgebied is verweven met kwalitatieve horecagelegenheden. In de nabijheid zijn diverse trendy winkels en overige speciaalzaken gevestigd zoals Boutique Magda, kapsalon Arena, All Vintage en Goudsmit Weijen.

Object
De commericële ruimte is op de begane grond gelegen (circa 100 m²). Verder is het mogelijk om via de achterzijde de winkel te bevoorraden.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt casco verhuurd. Het opleveringsniveau is nader overeen te komen. De airconditioning en kabelgoot (exclusief verlichting) worden door huidig huurder ter overname aangeboden.

Parkeren
De straat voorziet in parkeren voor zowel vergunninghouders, alsmede betaald parkeren. Verder is er voldoende gelegenheid om betaald te parkeren op nabijgelegen parkeerterreinen en op de Grote en Kleine Berg. Indien beschikbaar is het mogelijk om via verhuurder een parkeerplaats te huren aan de achterzijde van het object.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan