Resultaten laden ...

De Besterd
|
Besterdring 163

430 m2 winkelruimte te huur in Tilburg

Kenmerken

Huurprijs prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Koestraat
Frontbreedte 925 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

Besterdring 163 - 5014 HK te Tilburg.

Op goede locatie aan de Besterdring (in het centrum van Tilburg) gelegen winkelruimte van ca. 430 m² BVO (415 VVO) met een frontbreedte van ruim 9 meter.

Belangrijk voor deze locatie is dat u direct voor de deur kunt parkeren.

In het winkelgebied en wijk "De Besterd" is een grote variëteit aan winkels aanwezig. Zo ligt een Plus Supermarkt schuin tegenover deze winkel en aan de andere zijde zijn landelijke ketens als Kruidvat, Wibra en Primera gevestigd. Dit aangevuld met de nodige speciaalzaken zowel in food als non-food en het feit dat u voor de deur kunt parkeren, maakt deze locatie aantrekkelijk. En dat op loopafstand van het Station en Tilburg centrum.

De winkel kan met een geringe investering als startklaar worden gemaakt. De winkel is voorzien van o.a. pui met rolluik, automatische toegangsdeur, afgesloten pantry en toilet, magazijn en achterom.

Voorwaarden voor verhuur

Gehuurde
De bedrijfsruimte met een grootte van ca. 430 m² BVO (niet conform NEN 2580).

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Voorschot servicekosten
Er is geen voorschot servicekosten van toepassing.

Omzetbelasting
Over alle bedragen, inclusief de huurprijs, genoemd in deze huur-aanbieding zal omzetbelasting in rekening worden gebracht. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak voor tenminste 90% ge-bruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Huuringangsdatum
In overleg.

Huurperiode
De huurperiode die zal worden afgesloten zal zijn voor 5 of 10 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huurin-gangsdatum op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex reeks "alle huishoudens" (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Huurder dient een waarborgsom te betalen van 3 maanden huur.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in die staat waarin het gehuurde zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt uitsluitend het casco, te weten: kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot in de meterkast.

Casco plus
Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat inclusief o.a. vloerafwerking, wandafwerking, verlichting (beperkt), pantry, toilet en rolluik. In het pand zijn twee airco-units aanwezig, een WTW installatie en vloerverwarming.

Oplevering einde huur
Het gehuurde dient aan het einde van de huurovereenkomst in een goede staat (dezelfde staat als bij aanvang van de huurovereenkomst behoudens natuurlijke slijtage en veroudering) te worden opgeleverd.

Winkeliersvereniging
Huurder wordt geacht lid te worden van de winkeliersvereniging (BIZ) gedurende de looptijd van de huurovereenkomst en de bijdrage die daaruit voortvloeit te voldoen.
Vanuit de gemeente wordt een bedrag in rekening gebracht van ca. € 250,- op jaarbasis wat weer ten goede aan het gebied.

Opschortende voorwaarden
Huurvoorstellen zijn te allen tijde onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Bent u geïnteresseerd in deze winkelruimte? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan