Resultaten laden ...

Betaplein 313

216 m2 winkelruimte te huur in Leiden

Kenmerken

Huurprijs € 195 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Cronestein

Deze multifunctionele ruimte van ca. 216 m² bvo is gelegen aan de rand van het centrum van Leiden in een nieuwe en omvangrijke stedelijke ontwikkeling met diverse voorzieningen zoals winkels, horeca, sport en ontspanning. De ruimte is te kenmerken als een ware zichtlocatie met een prominent front. Gesitueerd aan een plein met o.a. groen- en (openbare) sportvoorzieningen. In de pui van de ruimte is veel glas verwerkt en dit geeft inwendig een ruimtelijk, licht en industrieel effect.

Locatie
Het bevindt zich aan de rand van het centrum van Leiden op een unieke locatie in de nieuwe stedelijke woonwijk Lammenschanspark. Een nieuwe stadswijk waar wonen, werken, consumeren, studeren en recreëren samenkomen.

De unit is ideaal gesitueerd vlakbij de belangrijke uitvalswegen van Leiden en daardoor per auto zeer goed bereikbaar vanaf de Rijksweg A4 (Den Haag - Amsterdam).

Openbaar vervoer
De ruimte is eveneens goed bereikbaar per openbaar vervoer. Het bus- en treinstation ‘Lammenschans’ ligt op slechts 3 minuten lopen van de locatie. Bovendien zijn er frequente busverbindingen met de stations (buslijnen nr. 14, 30 en 45) en vanaf het Centraal Station, dat op zo een drie kilometer afstand ligt, bent u snel op Schiphol.

Oppervlak
216 m² bvo multifunctionele ruimte, beschikbaar in een unit vanaf ca. 100 m².

Wijze van oplevering
Casco.

Bestemming/gebruik
'Gemengd 2'.
Voor verdere informatie en exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Leiden.

Huurvoorwaarden

Huurprijs:
€ 195,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurtermijn:
5 jaar.

Verlengingsperioden
In overleg.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan