Resultaten laden ...

Beulakerweg 117

117 m2 winkelruimte te huur in Giethoorn

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 16
Functie Winkelruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Giethoorn-Noord kern
Bouwjaar 1970
Typische oppervlakte bouwlaag 180 m²

Edens Horeca Makelaars : Op een fantastische A1-locatie in het toeristische Giethoorn wacht dit prachtig in stijl ontworpen horeca paviljoen op een net zo waardige ondernemer!

Namens de eigenaren zijn wij op zoek naar een gepassioneerde horecaondernemer die op deze locatie de vele toeristen, de omwonenden en zakelijke gasten kan bedienen.

Het geheel is met grote zorg ontwikkeld en wordt opgeleverd met de nodige (horeca) voorzieningen. Namelijk (o.m.); afgewerkte gescheiden toiletgroepen (incl. m.v. toilet), wand-/vloerafwerking keuken, licht en elektra (basis), vetvangput, afgewerkte (basis) vloer, meterkast, vloerverwarming, CV – ketel, bestrating terrein (deels), vernieuwd looppad langs de gracht en vernieuwde beschoeiing.

Tel daar bij op de fantastische ligging aan de Cornelisgracht, prachtig ruim (en zonnig!) terras, in de nabijheid van twee havens en de eigen parkeervoorzieningen (uniek!). Hier zit je goed.

Water, grachtjes, pittoreske huizen, karakteristieke bruggetjes, veel groen; Giethoorn ten voeten uit. Wereldberoemd, niet in de laatste plaats door de eervolle vermelding op de wereldeditie van het monopolyspel.

Toeristen komen van heinde en verre naar dit dorp. Het is een bucketlist-favoriet bij uitstek. Ook voor Nederlanders zelf. Een bootje varen door de grachten, prachtige fiets- of wandeltochten maken door het gebied of genieten van de fijne restaurants die je hier vindt. En over dat laatste gesproken. Het centrum van Giethoorn is autovrij. Daarom zijn de wegen rondom het dorp altijd druk. Een van deze wegen is de Beulakerweg (N334). Hier ligt dit riante perceel mét een spiksplinternieuw horecabedrijfsobject met voorzien van de nodige voorzieningen en klaar voor gebruik/verhuur.

Instap klaar voor een slimme ondernemer
Het horecabedrijfsobject wordt streekgebonden gebouwd in ‘Gieterse’ stijl met een industriële look . Indicatief beslaat het object ca. 177 m2 (BVO) aan bouwvlak. Op het terrein (en direct rondom het object) is ruimte voor 16 parkeerplaatsen en niet onbelangrijk; een ruim en zonnig terras (voor ruim 200 stoelen!) pal aan het beroemde vaarwater. Binnen is ruimte voor ca. 60 zitplaatsen (verkoopruimte van ruim 100 m2). Tevens is het denkbaar – geen verplichting – aanvullende ruimte te gebruiken/huren in het naastgelegen bedrijfsverzamelgebouw voor kantoor-/opslagruimte, recreatieve doeleinden (fiets- of bootverhuur) of bijvoorbeeld ruimte om je eigen bier te brouwen.

Het naastgelegen gebouw is momenteel in ontwikkeling en herbergt in de zomer van 2022 een ijsmakerij/-loket en waterfietsverhuur. Dit zorgt voor de perfecte synergie met het horecapaviljoen.

Toeval of niet, de welbekende bootjes kunnen (in overleg) ruimschoots aanleggen aan de steigers aan de zijde van de passantenhaven. Op aanvraag zijn extra ligplaatsen in te huren bij de haven. De ontwikkeling bevindt zich nabij de parkeerterreinen, op de toeristische route en met dé drukbezochte bushalte om de hoek.

Het object wordt qua voorzieningen nagenoeg ’turn-key’ en casco plus opgeleverd.

Financiële informatie (lange termijn):
Vraaghuurprijs: nader overeen te komen – omzet gerelateerde huur is bespreekbaar
Huurtermijn: 5 + 5 jaar (ten minste)
Verlengingstermijn(en): telkens 5 jaar
Zekerheidsstelling: € 19.500,–
Opleveringsniveau: casco plus
Voorbehoud: op basis van gunning verhuurder
Uitbreiding t.b.v. opslag is bespreekbaar