Resultaten laden ...

Biesboschhaven Zuid 5

274 m2 winkelruimte te huur in Werkendam

Kenmerken

Huurprijs € 1.950 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerreinen Werkendam
Bedrijventerrein BEATRIXHAVEN

Biesboschhaven Zuid 5 te Werkendam | Unieke kans - prachtige showroom/winkelruimte gesitueerd op één van de beste locaties op de haven van Werkendam.

ALGEMEEN
Deze ruimte showroom/winkelruimte is gesitueerd op zichtlocatie direct bij de entree van de haven van Werkendam. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 274 m² op de begane grond en biedt dankzij de functie ‘detailhandel’ uitstekende mogelijkheden voor het gebruik als showroom. Het plafond is geheel afgewerkt d.m.v. systeemplafonds met inbouwarmaturen en daarnaast is het object voorzien van een toiletruimte en een complete keuken met inbouwapparatuur. Het verzamelgebouw waar de winkelruimte onderdeel van uitmaakt is bestemd voor de functies detailhandel/kantoorruimte op de begane grond en kantoorruimte/wonen op de verdieping. De winkelruimte is gelegen aan de voorzijde van het gebouw en biedt een prachtig uitzicht over de levendige Werkendamse haven. Direct voor de deur zijn diverse eigen parkeerplaatsen gesitueerd.

STERKE PUNTEN
- Gelegen op uitstekende zichtlocatie
- Parkeren voor de deur
- Unieke bestemming met detailhandelsfunctie

OPPERVLAKTEN
- Ca. 274 m² showroom/winkelruimte begane grond

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

- Gas-, elektra- en watervoorzieningen
- Brandblusmiddelen
- Nooduitgang aanduiding
- Pantry
- Toiletruimte
- Ruime voorgevel met mogelijkheid reclame-aanduiding
- Systeemplafonds met inbouwarmaturen
- Verwarming d.m.v. CV met radiatoren

BOUWAARD
Het object is in 1991 gerealiseerd op hoogwaardige wijze en is gefundeerd op een onderheide ringfundering. De gevels zijn opgetrokken in metselwerk met spouw. Het dak bestaat uit een tweetal zadeldaken welke zijn afgewerkt met dakbeplating met golfprofiel. De vloeren op de begane grond betreffen in het zand gestorte betonvloeren. De vloeren van de verdiepingen betreffen houten vloeren met isolatie daartussen.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsobject is gesitueerd op het watergebonden bedrijventerrein “de Biesboschhaven en Beatrixhaven”. Het betreft een net onderhouden haventerrein met nationale en internationale bedrijven, veelal in de maritieme sector. Het object is bij de entree van de haven gesitueerd op zichtlocatie. Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de A-59.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Beatrixhaven, Biesboschhaven en Steurgat’. De bestemming betreft een enkelbestemming bedrijventerrein, met ter plaatse van het object een specifieke functie ‘detailhandel’.

KADASTER
Gemeente: Werkendam
Sectie: H
Nummer: 966 (gedeeltelijk)

HUURPRIJS
€ 1.950,-- excl. btw per maand

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen

AANVAARDING
Per direct beschikbaar

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUUROVEREENKOMST
Volgens ROZ-model, meest recente versie.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan