Resultaten laden ...

Bisschopshoeve 12

107 m2 winkelruimte te huur in Breda

Kenmerken

Huurprijs € 27.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Heusdenhout

Locatie
De winkelruimte, nu in gebruik als groente-/boerderijwinkel, is gesitueerd in winkelcentrum Heusdenhout in Breda-Oost. In dit druk bezochte boodschappencentrum zijn onder meer een vestiging van Albert Heijn, Etos, Gall, diverse vers-speciaalzaken, horeca en een Poolse delicatessenwinkel gevestigd. De winkels liggen in een L-vorm om het centrale parkeerterrein. Het zeer goed ontsloten en daardoor goed bereikbare winkelcentrum, vormt het hart van de wijk en is direct gelegen aan afrit 16 van de A27.

Object
De rechthoekige winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 107 m² bvo. Het front van circa 7 meter ligt direct aan de gratis parkeerplaatsen nabij de entree van de AH. Aan de achterzijde van de ruimte bevinden zich een toilet en pantry, alsmede de bevoorradingsdeur. De winkelruimte wordt in de huidige staat, leeg en bezemschoon opgeleverd.

Parkeren
Direct voor het winkelcentrum zijn circa 50 gratis parkeerplaatsen gesitueerd. Ook aan de achterzijde van het winkelcentrum is er gratis parkeermogelijkheid.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan