Resultaten laden ...

Boekhorststraat 102-104

163 m2 winkelruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Status Onder optie
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Zuidwal
Frontbreedte 1170 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

De winkelruimte, welke volledig gerenoveerd is naar de huidige moderne maatstaven, is strategisch gelegen op de hoek van de Boekhorststraat en Van Hogelandestraat.

Locatie:
De Boekhorststraat is een winkelstraat, gelegen in het centrum nabij de Grote Markt en tegen het kerngebied van het centrum. De straat heeft een roemrijke geschiedenis en wordt verder gekenmerkt door verschillende bouwstijlen. Het gebied waarin de straat is gelegen, is door de gemeente aangewezen als beschermd stadsgezicht. De straat kent een grote diversiteit aan eigentijdse ondernemers.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is goed, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Per auto is de Boekhorststraat te bereiken via de Jan Hendrikstraat en de Prinsegracht. Op twee minuten loopafstand bevindt zich een knooppunt aan openbaar vervoer met de tramlijnen 2, 3, 4 en 11, die tevens aansluiten op de treinstations Het Hollands Spoor en het Centraal Station.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is een totale oppervlakte van circa 163 m² VVO beschikbaar.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt in strak gerenoveerde staat opgeleverd, echter gehuurd wordt uitsluitend ‘’casco’’. De ruimte is o.a. voorzien van houten puien met een tweetal openslaande deuren naar de straat, een nieuw aangebrachte toiletvoorziening en pantry blok, afgewerkte wanden en een nieuw systeemplafond met verlichtingsarmaturen. Verwarming ontbreekt.

Welstandsklasse:
A2.

Frontbreedte:
11,7 meter.

Bestemming:
Winkelruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs:
€ 197,50 per m² per jaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn:
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan