Resultaten laden ...

Borchgrave 3 -5

85 - 170 m2 winkelruimte te huur in Sint-Oedenrode

Kenmerken

Huurprijs € 165 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Sint-Oedenrode Centrum

Locatie
In het centrum van Sint-Oedenrode is in de winkelstraat een winkelunit te huur tussen enerzijds de supermarkt Emté/HEMA en anderzijds tussen Albert Heijn/ Blokker.

De ligging aan het Kerkplein draagt bij aan de gezellige uitstraling van de Borchgrave waar, naast de lunchroom, ook winkels zijn gevestigd van Shoeby Fashion, Pearle, Bart's Retail, Primera, Zeeman Textiel en Eye Wish.

Object
De voor verhuur beschikbare unit aan de Borchgrave 3-5 (unit 10-11) is gelegen tegenover Pearle en Bart's Retail en beschikt over een oppervlakte van in totaal circa 170 m². Deze unit is eventueel te splitsen in een tweetal units van circa 85 m² met elk een front van circa 10 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, voorzien van winkelpui, huidige vloerafwerking, bouwplafond, bouwmuren, toilet en pantryopstelling en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
Zowel op de direct nabij gelegen parkeerterreinen op de Markt en bij de Emté, als op de Heuvel, zijn voldoende parkeerplaatsen waar vrij kan worden geparkeerd.

- flexibele huurvoorwaarden.
- aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan