Resultaten laden ...

Brinklaan 132

420 m2 winkelruimte te huur in Apeldoorn

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Binnenstad

Object/ligging
Bent u een (horeca-)ondernemer en op zoek naar een nieuwe ruimte? Dan is dit object wellicht wat voor u. Dit object, gelegen midden in het centrum van Apeldoorn aan de Brinklaan, is vanaf nu te huur!
 
De ruimte is volledig verbouwd naar horeca en biedt volop mogelijkheden voor verschillende horecaconcepten zoals een lunchroom, koffiezaak, restaurant en/of eetcafé. En, niet onbelangrijk, het bestemmingsplan is het daar mee eens. De ruimte is in gebruik geweest als restaurant en is o.a. voorzien keuken, spoelkeuken en bestaande afwerking. De maatvoering is courant en heeft een frontbreedte van 9 meter.
 
Heeft u niet veel met horeca, maar meer met detailhandel? Ook daar voorziet het huidige bestemmingsplan in. Met kleine aanpassingen is de horecaruimte omgeturnd tot een nette moderne winkelruimte.
 
Oppervlakte
In totaal ca. 420 m² als volgt verdeeld:
- ca. 240 m² begane grond
- ca. 180 m² kelder

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt uitsluitend het casco. Alle zaken die niet tot het casco behoren (huidige afbouw en voorzieningen) worden om niet aan huurder beschikbaar gesteld.
 
Onderhoud en vervanging van zaken die niet tot het casco behoren zijn voor rekening van huurder. Opleveringsniveau bij einde huurtermijn is in principe casco, tenzij verhuurder anders bepaalt.
 
Parkeergelegenheid
Voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving.
  
Huurprijs
Op aanvraag.
 
Omzetbelasting
Er is wel sprake van een BTW-belaste verhuur.

Servicekosten
Niet van toepassing, het gehuurde is voorzien van eigen verbruiksmeters ten behoeve van gas, water en elektra.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan