Resultaten laden ...

Brinkstraat 28

404 m2 winkelruimte te huur in Hengelo

Kenmerken

Huurprijs € 37.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Binnenstad-Centrum

ALGEMEEN
Representatieve multifunctionele commerciële ruimte gelegen op de hoek van de Brinkstraat en de Beekstraat.

Het onderhavige object grenst pal aan het vernieuwde marktplein waardoor de ligging uitstekend is. Het levendige marktplein heeft een sociale functie waarbij er miniconcerten en culturele activiteiten plaatsvinden. Daarnaast vindt er tweemaal per week de wekelijkse warenmarkt plaats.

De commerciële ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 202 m² verdeeld over ca. 137 m² op de begane grond en ca. 65 m² op de eerste verdieping. De commerciële ruimte heeft een frontbreedte van maar liefst 12,5 meter ter hoogte van het marktplein en een frontbreedte van ca. 17,5 meter ter hoogte van de Beekstraat. Kortom een echte eyecatcher in het hart van de binnenstad!

De commerciële ruimte is in de huidige indeling voorzien van een open ruimte aan de voorzijde, drie spreekkamers, pantry en een sanitaire voorziening. Op de eerste verdieping is een open ruimte welke gebruikt kan worden alszijnde kantoorruimte of voor opslagdoeleinden. Uiteraard is het ook mogelijk om de indeling van de commerciële ruimte te veranderen.

BEREIKBAARHEID
Vanwege de uitstekende ligging in het centrum van Hengelo is de bereikbaarheid per fiets of het openbaar vervoer uitstekend te noemen. Het treinstation van Hengelo is gelegen op ca. 350 meter afstand. De binnenstad van Hengelo is autoluw, laden en lossen kan dagelijks tot het middaguur.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 202 m² en is als volgt onderverdeeld:

Commerciële ruimte: ca. 137 m²
Kantoor-/opslag (1e verdieping): ca. 65 m²
Frontbreedte Brinkstraat: ca. 12,5 meter
Frontbreedte Beekstraat: ca. 17,5 meter

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
In de directe omgeving is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. In de directe nabijheid is parkeergarage “De Brink“ gesitueerd.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Centrum 2013“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Centrum“ d.w.z. detailhandel, dienstverlenende instellingen, maatschappelijke dienstverlening en/of kantoren.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in de huidige staat als zijnde casco, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Representatieve pui met goede etalage-/presentatie mogelijkheden;
• Vloer- en wandafwerking;
• Systeemplafonds v.z.v. inbouwarmaturen;
• Verwarming middels inbouw airco plafondunits;
• Pantry v.z.v. koelkast;
• Toilet.

HUURPRIJS
€ 37.000,- per jaar vrij van BTW.

HUURTERMIJN
Het vaststellen van de huurtermijn en de aansluitende verlengingstermijnen geschiedt in overleg. Als uitgangspunt geldt een vijfjarige huurovereenkomst met verlengingstermijnen van telkens vijf jaar.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2023.

BTW
Verhuurder wenst niet te opteren voor BTW belaste huur en verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan