Resultaten laden ...

Burchtstraat 22

64 - 128 m2 winkelruimte te huur in Wijchen

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum en Valendries
Frontbreedte 1100 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Ja
Publieksgerichte dienstverlening Ja
Detailhandel Ja

TE HUUR (ook als losse winkel Burchtstraat nr. 20 of 22 te huur v.a. € 1.125,- per maand)

Representatief winkelpand met grote raampartijen, gelegen in de Burchtstraat pal tegenover de Action. Het object omvat een begane grond van ca. 128 m2 (of 64 m2 bij huur van één winkel deel), toegankelijk vanaf de voor- en achterkant. Direct achter het pand is parkeerterrein Het Aambeeld gelegen met ca. 70 blauwe zone parkeerplaatsen.

Het pand heeft aan de voorzijde grote glazen puien van elk ca. 4 meter breed, met een goede inkijk vanaf de Burchtstraat. Deze pui biedt goede mogelijkheden voor etalage/presentatie. Tevens is aan de linker zijkant van het pand (huis nr. 22) een overdekt wandelpad naar het parkeerterrein waar zich ook een grote etalage bevindt. Het pand is voorzien van de nodige afwerking: vloer- en plafondafwerking, een verlaagd plafond met lichtspots, toilet en pantry. De afwerking van de ruimte kan door huurder zelf aangepast / vernieuwd worden.

Huurprijs
Eén winkeldeel (huis nr. 20 of 22) = € 13.500 per jaar / € 1.125 per maand, te vermeerderen met BTW
Gehele pand (huis nr. 20 + 22) = € 24.000,- per jaar / € 2.000,- per maand, te vermeerderen met BTW

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen in de Burchtstraat, een van de drukste winkelstraten van het Wijchense centrum. Het pand is goed ontsloten met een parkeerterrein aan de achterzijde, alsmede een directe verbinding naar de Spoorstraat en de Markt.

Voorzieningen
Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen (CMW) en een Bedrijven Investering Zone (BIZ) via welke samenwerking ook de pandeigenaren constant investeren in het winkelgebied.

Parkeermogelijkheden
Parkeerterrein het Aambeeld is gelegen achter de winkel, bestaande uit ca. 70 plaatsen. Wijchen heeft verspreid rondom het dorpscentrum nog diverse andere parkeerterreinen samen groot ca. 2.000 gratis plaatsen (deels blauwe zone).

Bestemming
Centrum bestemming; winkel, dienstverlening en (lichte) horeca zijn daarbinnen toegestaan.

Toelichting locatie
Wijchen is een gemeente van ca. 41.000 inwoners in het land van Maas en Waal, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter: ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Het is prettig winkelen in het centrum met een diversiteit aan winkels, restaurants en cafés.

Wijchen heeft een eigen sfeervolle uitstraling met authentieke bebouwing en een prachtig kasteel wat tegen het centrum aan ligt. Het winkelcentrum van Wijchen is compact, niet te groot en herbergt een compleet bestand aan winkels, waarbij een groot gedeelte (nog) niet gefilialiseerd is maar ingevuld wordt door zelfstandige winkeliers. Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen. Het CMW, dat ook parttime een eigen centrummanager in dienst heeft, doet baanbrekend werk op het gebied van parkeren en bereikbaarheid, branchering en leegstaande panden, veiligheid, kwaliteitsverbetering, public relations en evenementen.

Dit alles maakt dat Wijchen steeds aantrekkelijker wordt om te winkelen, ook voor de grotere regio. Wijchen kent voorts een beperkte leegstand, met goede (gratis) parkeervoorzieningen en goede bereikbaarheid. Wijchen Centrum beschikt over een bescheiden oppervlakte aan winkels (ca. 23.000 m2) ten opzichte van vergelijkbare plaatsen met ca. 31.000 m2 (bron: Locatus), mede daardoor heeft weinig leegstand/aanbod. Er is sprake van een relatief hoge omzet per m2.

Huurtermijn
5 + 5 jaar (korter bespreekbaar)

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus BTW.

Aanvaarding
Per direct mogelijk, in overleg te bepalen.

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, in te plannen via 024 - 64 24444.