Resultaten laden ...

Burgemeester Baumannlaan 140

190 m2 winkelruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 1
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Kleinpolder

BETREFT
Ca. 120 m2 winkelruimte met ca. 70 m2 kelderruimte gelegen aan de Burgemeester Baumannlaan 140a te Rotterdam-Overschie.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Burgemeester Baumannlaan is een gezellige winkelstraat en het meest populaire winkelgebied van Overschie. Elke vrijdag is er tevens een druk bezochte weekmarkt. Overschie ligt ten noorden van Rotterdam en is goed bereikbaar met zowel het eigen vervoer als met het openbaar vervoer. De deelgemeente Overschie is gelegen tussen de A13 en de A20.

PARKEREN
Er is voor de deur en in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid (gratis).

OPPERVLAKTE
Ca. 120 m2 gelegen op de begane grond;
Ca. 70 m2 kelderruimte.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
De winkelruimte wordt casco en in huidige staat verhuurd maar is momenteel onder andere voorzien van:
- Kamerindeling;
- Pvc vloer (gedeeltelijk);
- Airconditioning;
- Verlichting;
- Toilet;
- Pantry.

FRONTBREEDTE
Ca. 8 meter.

HUURPRIJS
€ 2.375,00 per maand exclusief btw.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.