Resultaten laden ...

Centrumoever 8

85 m2 winkelruimte te huur in Roelofarendsveen

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Bouwjaar 2018

Winkelunit van 85 m² te huur in centrum Roelofarendsveen!

Het centrum van Roelofarendsveen is recentelijk uitgebreid met ca. 4.000 m² winkelruimte. Naast de Vomar Voordeelmarkt en Action bieden wij nog één winkelunit te huur aan.

De beschikbare unit is gesitueerd tussen wijnwinkel Wijn & Thijs en theezaak Veens Presentje en betreft ca. 85 m². Winkelhart Roelofarendsveen is een winkeliersvereniging in een gezellig dorpswinkelcentrum met een ruim aanbod aan winkels en diensten, ideaal voor je dagelijkse boodschappen. Ook voor niet-dagelijkse aankopen is er een ruim aanbod op het Noordplein en aangrenzende straten. Sinds december 2018 is het centrum uitgebreid met Vomar Voordeelmarkt en horeca.
In het centrum vind je naast een PLUS supermarkt ook diverse verswinkels zoals een Keurslager, kaasspeciaalzaak, bakker en een bloemenwinkel. Naast de landelijke ketens als HEMA, Blokker en Kruidvat zijn er ook een groot aantal lokale ondernemers gevestigd in Winkelhart Roelofarendsveen. Diverse speciaalzaken, kledingwinkels, kapsalons, een boekhandel en een dierenwinkel maken het aanbod compleet.

Adres
Centrumoever 8, gelegen op het Zuidplein te Roelofarendsveen. Dit centrum is uitgebreid met ca. 4000 m² winkel- en horecaruimte zoals de Action, Vomar Voordeelmarkt, Wijn&Thijs, Henny’s Rits, De Oevers fietsen, Veens Presentje, New York Pizza, Tandartspraktijk De Oevers en bakker van Maanen.

Parkeren
Er is voldoende, gratis parkeergelegenheid op het voorgelegen parkeerterrein. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor het stallen van (brom)fietsen.

Vloeroppervlak
De winkelruimte, zijnde circa 85 m² BVO, gelegen op de begane grond. Zie ook de bijgevoegde plattegrond.

Frontbreedte
Circa 7,5 meter.

Gebruik
Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW. Let op, in dit pand (centrumoever 8) is het niet mogelijk om een afzuiginstallatie te plaatsen!

Huurprijs winkelruimte
€ 1.500,- per maand, te vermeerderen met BTW

Afbouwvergoeding
Er is een afbouwvergoeding beschikbaar van € 20,- per m² voor het aanbrengen van een zandcement dekvloer en € 1500,- voor het installeren van sanitair of pantry. Verhuurder zal deze bijdrage uitbetalen na ontvangst van een factuur en nadat bovengenoemde zaken zijn gerealiseerd en huurder de onderliggende factuur kan overleggen. Indien gewent kunnen de genoemde werkzaamheden ook door verhuurder worden uitgevoerd.

BTW
Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking.
Huurder verklaart het gehuurde gedurende de volledige duur van de huurovereenkomst blijvend voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage te gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder niet (meer) voldoet aan de criteria voor een met BTW belaste huurprijs of het optieverzoek door de inspecteur der belastingen niet wordt ingewilligd of wordt ingetrokken zal het gehele door verhuurder te lijden financiële nadeel door huurder worden gecompenseerd, overeenkomstig ter zake in de huurovereenkomst op te nemen bijzondere bepalingen.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

Betalingen
Per maand vooruit.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur
De winkelruimte wordt casco verhuurd en geleverd, voorzien van een winkelpui en een meterkast.

Huurtermijn
5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar.

Zekerheidsstelling
Onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW. Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Energielabel
Verhuurder heeft (nog) geen energielabel beschikbaar.

Vloerbelasting
Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan.

Aanvaarding
In nader overleg

Collegiaal
Deze verhuuropdracht voeren wij uit in collegiale samenwerking met Remmers Retail.