Resultaten laden ...

Croy 43 B

150 m2 winkelruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs € 20.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Genderbeemd
Bedrijventerrein DE HURK

TE HUUR € 20.000 per jaar excl. voorschot gas, water elektra en Excl. BTW

Locatie
De te huur aangeboden bedrijfsruimte in dit commerciële pand aan Croy 43 in Eindhoven is gelegen op een gunstige locatie. Het pand is gelegen nabij de bruisende omgeving van Croy en biedt uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. In de directe omgeving bevinden zich diverse bedrijven en winkels, waaronder restaurants, winkels en andere zakelijke dienstverleners.

Deze bedrijfsruimte aan Croy 43 in Eindhoven is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het pand is gelegen nabij diverse uitvalswegen en snelwegen, waaronder de A2 en A58. Daarnaast zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer, met bushaltes op loopafstand. Het centraal station van Eindhoven is tevens goed bereikbaar.

Bedrijfsindeling
1?. Uitzonderlijke showroom: Croy 43 biedt een royale showroom van 120m², ideaal voor het elegant presenteren van uw producten, diensten of exposities. Dankzij de grote ramen wordt deze ruimte doordrenkt met natuurlijk licht. Dit zorgt voor een heldere en levendige sfeer, waardoor jouw producten of diensten optimaal tot hun recht komen en een blijvende indruk achterlaten op klanten en bezoekers.

2?. Bijkomende multifunctionele ruimte: Naast de showroom beschikt Croy 43 over een aanvullende ruimte van 30m², die naar uw wens kan worden aangepast. Gebruik deze ruimte als kantoor, vergaderruimte of creëer een verfijnde lounge waar u uw gewaardeerde klanten kunt ontvangen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

3. Parkeren: In overleg zijn er diverse parkeerplaatsen op het bedrijfsterrein beschikbaar voor € 25 per stuk per jaar , verder is er de mogelijk om vrij te parkeren aan de straat.

Huurvoorwaarden:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen

Huurprijsindexering:
De huurprijs van dit bedrijfspand aan de Croy 43 te Eindhoven zal jaarlijks worden geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS)
Huurovereenkomst: Conform het model opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) 2015 met bijhorende Algemene Bepalingen. Contract loopt 5 jaar met optioneel verlenging van 5 jaar.

Algemene zaken
De bedrijfsruimte is per direct beschikbaar. Het object wordt casco aangeboden. De ruimte heeft veel natuurlijk licht, welke kan worden versterkt door kunstmatig licht. De ruimte mag worden voorzien van promotiemateriaal. De voorgevel leent zich hier perfect voor.
Flexibele mogelijkheden: Of u nu een start-up heeft, een groeiend bedrijf runt of tijdelijk een showroom nodig heeft, Croy 43 biedt flexibele huuropties die aansluiten op uw zakelijke behoeften. Bespreek met ons toegewijde team de mogelijkheden die het beste passen bij uw specifieke situatie.

Mis deze unieke kans niet om uw bedrijf te laten schitteren in Croy 43. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en alle details te bespreken. Ons team staat klaar om u te assisteren en al uw vragen te beantwoorden.