Resultaten laden ...

Cruquiusweg 128

490 m2 winkelruimte te koop in Amsterdam

Kenmerken

Prijs € 1.400.000 v.o.n.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Oostelijk Havengebied
Bedrijventerrein Bedrijventerrein Cruquius

Op Het Cruquiuseiland in Amsterdam Oost bevindt zich deze bedrijfsruimte van in totaal 490 m2, geheel gelegen op de begane grond en de 1e verdieping. De ruimte heeft een eigen ingang. Het betreft een lichte ruimte op de hoek van één van de gebouwen op kavel Cruquius 2.3 (Berkhout).

Cruquius 2.3 Berkhout, een ontwerp van KCAP Architects & Planners, is een krachtig statement aan de kade. De gebouwen hebben een hoogwaardige uitstraling dankzij een robuuste baksteen en gevels met deels terug liggend metselwerk. Daarnaast heeft de architect voor de plint (begane grond) gekozen voor diepe neggen met geanodiseerde aluminium gevelbeplating.

Ontdek de transformatie van Cruquius in Amsterdam-Oost, waar het verleden van een industriële zone plaatsmaakt voor een levendige woon- en werkbestemming. Dit gebied wordt getransformeerd met de bouw van ongeveer 1800 woningen en ruimte voor diverse bedrijvigheid. Hedendaagse architectuur wordt smaakvol afgewisseld met zorgvuldig gerestaureerde historische gebouwen. De focus op biodiversiteit en duurzaamheid is duidelijk zichtbaar. Het omliggende water speelt een belangrijke rol op Cruquius, met de toevoeging van een nieuwe boardwalk aan de Entrepothaven.

Vraagprijs: €1.400.000,- vrij op naam, exclusief omzetbelasting

Parkeren
In de beneden gelegen parkeergarage kunnen 4 parkeerplaatsen gekocht worden voor € 45.000,- excl. omzetbelasting. 2 parkeerplaatsen zijn voorzien van laadvoorziening.

Servicekosten
De ruimte maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Details over de VvE zijn op aanvraag beschikbaar.

Erfpacht
Erfpacht is voor 50 jaar afgekocht vanaf start bouw. De exacte voorwaarden zijn op aanvraag beschikbaar.

Opleveringsniveau
- Het betreft een casco ruimte;
- Water- en aansluiting op WKO;
- Glasvezel internetaansluiting, zelf een contract af te sluiten;
- Elektra aansluiting, zelf een contract af te sluiten

As-is
In de koopovereenkomst wordt een artikel opgenomen waarin koper het object koopt in "as-is" staat.

Disclaimer
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden