Resultaten laden ...

De Biezenkamp 19

60 m2 winkelruimte te huur in Leusden

Kenmerken

Huurprijs € 220 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Hamersveld-Oud

Middenin het gezellige winkelcentrum "De Biezenkamp" komt er ongeveer 60 m2 aan winkelruimte te huur. De wekelijkse markt, de gezellige terrasjes en de vertrouwde winkels zoals de Jumbo, Lidl, kruitvat en de keurslager zorgen voor een levendig plein. De winkel heeft een frontbreedte van ca 5 meter en is gelegen op een top locatie, naast de keurslager en tegenover de Jumbo.

Dit winkelcentrum is een unieke combinatie van wonen, winkelen, horeca, zorg en onderwijs. Alles is binnen handbereik en de luxe van gratis parkeergelegenheid rondom de winkels maakt dit winkelcentrum zeer toegankelijk voor jong en oud.

Aanwezig:

- Elektra/meterkast
- Specifieke opleverings-wensen in overleg
- Winkel wordt verder casco opgeleverd

Ligging:
De winkel bevindt zich op de begane grond in winkelcentrum " De Biezenkamp" naast de populaire Keurslager en tegenover de druk bezochte Jumbo.

Bereikbaarheid:
Het winkelcentrum is gelegen in het noorden van Leusden, ter hoogte van de kruising Hamersveldseweg en Burgemeester de Beaufortweg. Zowel met de auto, openbaar vervoer, als met de fiets is het winkelcentrum goed te bereiken via de Hamersveldseweg/Zwarteweg, de Burgemeester de Beaufortweg en de Asschatterweg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit

Huurtermijn:
Huurtermijn 2 jaar / 3 verlengingsjaren / 5 verlengingsjaren.
Huurtermijn 5 jaar / 5 verlengingsjaren mogelijk.

Huurprijs aanpassing:
Jaarlijks, conform CPI huishoudens, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum huur.

Huurprijs excl. btw:
Huurprijs € 1.100,- per maand
1 maand huur vooruit betalen en 3 maanden waarborgsom.

Zekerheidstelling:
3 maanden bruto huurverplichting of bankgarantie ten bedrage van 3 maanden huur.

Leveringen en diensten
De huurder zal voor eigen rekening en risico contracten met de nutsbedrijven afsluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektriciteit.

Winkeliersbijdrage
De verplichte bijdrage winkeliersvereniging/promotiekosten wordt in samenspraak met de winkeliersvereniging van het winkelcentrum de Biezenkamp vastgesteld en bedraagt thans € 5,00 per m² per jaar.

Huurovereenkomst :
Conform ROZ model.

Aanvaarding :
in overleg

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Parkeren:
Rondom het centrum zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Het parkeren rondom het winkelcentrum is vrij.
(gedeeltelijk blauwe zone)