Resultaten laden ...

De Bleek 30 a

539 m2 winkelruimte te huur in Venray

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Venray-Centrum

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel uit van het kernwinkelgebied en is gelegen direct naast de Jumbo supermarkt. Mede door de nabijheid van het parkeerterrein uitstekend bereikbaar. Vanuit de nabije omgeving van De Bleek zijn er goede verbindingen naar de A73. Via de A73 zijn Nijmegen en de Randstad bereikbaar richting het noorden en Venlo en het Ruhrgebied richting het zuiden.

Object
De tot voor kort bij Big Bazar in gebruik zijnde winkelruimte beschikt over een begane grond van circa 539 m² met uitstekende laad en losmogelijkheden aan de achterzijde waar ook Jumbo haar expeditie-hof heeft. Aan De Bleek zijn zowel regionale ondernemers als landelijke ketens zoals Zeeman TextielSupers en Scapino gevestigd met op steenworp afstand het horecaplein de 'Grote Markt'.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. Het gehuurde wordt daarentegen opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt, voorzien van dubbele toegangsdeuren, koel-/verwarmingsinstallatie, verlichtingsarmaturen, dubbele toiletopstelling, keukenblok, elektrisch rolluik bij expeditie-gedeelte, meterkast met aansluiting nutsvoorzieningen.

Parkeren
In de directe omgeving van het kernwinkelgebied is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De gemeente Venray heeft de aanpassing van het parkeerbeleid doorgevoerd. Een en ander houdt in dat rondom het kernwinkelgebied een blauwe zone wordt ingesteld met een parkeerduur van 2 uur. Voor de parkeerterreinen die voorzien zijn van een slagboom en in de parkeergarage geldt een maximaal dagtarief van € 3,00.

Diversen
In nader overleg te aanvaarden.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan