Resultaten laden ...

De Els 1

65 m2 winkelruimte te koop in Waalwijk

Kenmerken

Prijs € 189.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Waalwijk-Centrum

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte ligt precies op de hoek Grotestraat-Winkelcentrum De Els in Waalwijk. Samen met de Stationsstraat vormen de Grotestraat, het overdekte winkelcentrum en de Markt het rondje winkelen in de binnenstad van Waalwijk. Direct tegenover deze ruimte is de winkel van C&A gesitueerd. In de noord-as van Winkelcentrum De Els zijn tevens onder andere Blokker, Hunkemöller, The Read Shop, We Men en Jeans Centre gevestigd.

Winkelcentrum De Els werkt samen met de gemeente Waalwijk en enkele ontwikkelaars aan een grootschalige herontwikkeling voor het westelijke deel van het winkelcentrum. Deze herontwikkeling is gericht op het creëren van een modern boodschappencentrum en een verbeterde winkelomgeving. Het doel van deze transformatie is om De Els en de omliggende gebieden te veranderen in een groene omgeving waar wonen, werken en winkelen harmonieus samenkomen. Deze vernieuwing zal het winkelcentrum upgraden en het geschikt maken voor een brede gemeenschap, waarmee de gemeente Waalwijk een cruciale dienstverlening biedt aan haar 35.000 inwoners. Het pand is uniek gesitueerd om deel uit te maken van deze veelbelovende ontwikkeling.

Object
De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 65 m². Vanwege de hoeklocatie en het front van 15 meter is de zichtbaarheid vanuit zowel de Grotestraat als winkelcentrum De Els enorm. Aan de achterzijde zijn de toiletruimte en het keukenblok gesitueerd. De courante rechthoekige vorm van de ruimte maakt deze geschikt voor vele branches en formules. De ruimte is op dit moment tijdelijk verhuurd.

Parkeren
Rondom winkelcentrum De Els zijn voldoende betaald parkeerplaatsen aanwezig zodat onderhavig object vanuit alle richtingen uitstekend bereikbaar is.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan