Resultaten laden ...

De Els 54

342 m2 winkelruimte te huur in Waalwijk

Kenmerken

Huurprijs € 60.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Waalwijk-Centrum

Locatie
De voormalige Intertoys vestiging ligt op een uitstekende locatie in het overdekte winkelcentrum De Els, direct naast Miss Etam en en D-Reizen. Het winkelcentrum is een paar jaar geleden compleet gerenoveerd. Winkelcentrum De Els vormt samen met de Stationsstraat en de Grotestraat het winkelcircuit in het centrum van Waalwijk en is uitstekend bereikbaar. Veel landelijk filiaalbedrijven zijn hier gevestigd. De gemeente Waalwijk heeft een primair verzorgingsgebied van circa 32.000 inwoners. Doordat de omliggende kernen ook gericht zijn op Waalwijk is het verzorgingsgebied vele malen groter.

Object
De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 342 m² bvo. De bevoorrading geschiedt via het afgesloten terrein aan de achterzijde van de winkel.

Opleveringsniveau
In principe wordt de winkelruimte in casco staat verhuurd. Echter, de nieuwe huurder accepteert de winkelruimte in huidige staat, inclusief bestaande wand-, plafond- en vloerafwerking voor zover van toepassing. De meterkast, plafond, het toilet en het keukenblok blijven gehandhaafd.

Parkeren
Er zijn rondom het winkelcentrum meer dan voldoende betaalde parkeerplaatsen aanwezig. Het eerste uur is het gratis parkeren op het parkeerterrein van De Els.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan