Resultaten laden ...

de Loop 6 deel

50 - 548 m2 winkelruimte te huur in Oirschot

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Oirschot-Centrum

Locatie
Winkelcentrum De Poort is het kernwinkelgebied van Oirschot. Het centrum beschikt over een tweetal supermarkten (Albert Heijn en een Jumbo en de vestiging van Lidl is op loopafstand gelegen). Tevens is het landelijk filiaalbedrijf ruimschoots vertegenwoordigd met Primera, Ter Stal Mode en Kruidvat. Verder zijn in het centrum een bakker, slager en slijter gevestigd.

Object
Het object heeft een oppervlakte van circa 317 m² bvo op de begane grond en een verdiepingsvloer (bergzolder) ten behoeve van opslag van circa 231 m² bvo. Deelverhuur van de unit is mogelijk in units vanaf circa 50 m² (begane grond) met toewijzing van nog te bepalen m² op de verdiepingsvloer. Verhuurder zal alsdan zorgdragen voor de benodigde huurder scheidende wanden en tussenmeters voor elektriciteit. Voor het verbruik van gas en water wordt een servicekostenregeling afgesproken. Realisatie en gewijzigde indeling vindt plaats indien tenminste twee gedeelten van de gesplitste units worden verhuurd.

Voor de objecten geldt een servicekostenregeling (voorschot): € 6,67 per m² per jaar (prijspeil 2022).

Opleveringsniveau
Het object wordt als casco verhuurd. Het opleveringsniveau is nader te bepalen.

Parkeren
Winkelcentrum De Loop beschikt over ruim voldoende parkeerfaciliteiten. De parkeerbijdrage voor gebruik bezoekers in de aanwezige parkeerkelder bedraagt € 5,67 per m² per jaar (prijspeil 2022).

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan