Resultaten laden ...

Dokter Holtropstraat 74 C

256 m2 winkelruimte te huur in Ermelo

Kenmerken

Huurprijs € 1.850 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

Te huur: Dokter Holtropstraat 74 C te Ermelo

Fantastische zichtlocatie, gevestigd in 'De Wegwijzer' te Ermelo. Het betreft hier een nieuwbouwcomplex met een luxe uitstraling en afwerking.

BESTEMMING
- Detailhandel zoals: kledingwinkel, boekhandels, snoepwinkels, meubelwinkel, bloemenwinkels, juwelier of parfumerieën en eventueel is ook lichte horeca mogelijk.
- Dienstverlening zoals: schoonheidssalon, tandartspraktijk, ICT bedrijven, boekhouders, opticien of adviesbureaus.
- Bedrijven in de categorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten zoals: kantoren, groothandels, reis organisaties en sociale werkvoorziening.

Het complex is gerealiseerd aan de Dokter Holtropstraat, nabij alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, daghoreca, supermarkten, een bouwmarkt en het openbaar vervoer. Hierdoor heeft het een fraaie en centrale ligging!

BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar met de fiets, openbaar vervoer en auto en het NS-station op steenworp afstand.

FRONTBREEDTE
Ca. 11,5 meter.

VERHUURBARE VLOEROPPERVLAKTE
Ca. 128 m² gelegen op de begane grond.

VOORZIENINGEN
- meterkast met aansluitingen op de nutsvoorzieningen;
- winkelpui.

BOUWJAAR
2021.

AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJS
€ 1.850,-- per maand exclusief omzetbelasting.

HUURTERMIJN
In overleg met verhuurder te bepalen. Het uitgangspunt van verhuurder is 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.

VOORTZETTINGSTERMIJN
Telkens 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

BETALINGEN
Per maand vooraf.

AANVAARDING
In overleg.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in oktober 2012 vastgesteld of (afhankelijk van het gebruik) Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ), in februari 2015 vastgesteld, alsmede enkele aanvullende bepalingen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na ingangsdatum.

BIJZONDERHEDEN
Voorbehoud goedkeuring verhuurder.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Hagenbeek Vastgoed. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Hagenbeek Vastgoed geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.