Resultaten laden ...

Dorpsplein 13

67 m2 winkelruimte te huur in Stolwijk

Kenmerken

Huurprijs € 950 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

Energiezuinige winkel-/ kantoorruimte op het Dorpsplein van Stolwijk!

Midden op het Dorpsplein van Stolwijk bieden wij deze winkel-/ kantoorruimte met een oppervlakte van ca. 67 m² te huur aan. Thans is de winkelruimte in gebruik ten behoeve van kledingreparatie en voorheen is de winkel in gebruik geweest als kledingwinkel. Onder andere detailhandel, dienstverlening en winkelondersteunende (lichte) horeca zijn mogelijk op deze unieke locatie.

De huidige winkel is een keurig verzorgde ruimte, welke onder andere is uitgevoerd met energielabel A++, vloerverwarming, magazijn, pantry, toiletruimte en airconditioning aan de achterzijde.

Onder anderen op de vrijdagen is het Dorpsplein drukbezocht tijdens de wekelijkse markt. Daarnaast worden er vanuit de winkeliersvereniging diverse activiteiten en evenementen georganiseerd.

Oppervlakte:
Begane grond: ca. 67 m²

Energielabel:
A++

Locatie/ bereikbaarheid:
Het winkelpand is gelegen aan het Dorpsplein in het winkelcentrum van Stolwijk, vlak nabij de N207 die Stolwijk met de Krimpenerwaard en Gouda verbindt. Daarnaast is de bushalte op ca. 350 meter afstand gelegen.

Parkeren:
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.

Huurvoorwaarden:
- Huurprijs: € 950,- per maand (exclusief BTW);
- Servicekosten: € 25,- per maand (exclusief BTW);
- Nutsvoorzieningen: Huurder behoeft zelf zorg te dragen voor het afsluiten van eventuele contracten ten aanzien van nutsvoorzieningen, alsmede de (eventuele) aansluitingen voor telefoon en data;
- Huurtermijn: De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een nader vast te stellen termijn;
- Huurbetaling: Bij vooruitbetaling te voldoen in maandelijkse huurtermijnen;
- Zekerheidsstelling: Tweemaal de maandhuur;
- Huurprijsherziening: Jaarlijks op basis van CBS prijsindexcijfer;
- Reclame-uitingen: In overleg en na schriftelijke goedkeuring goedkeuring door verhuurder;
- Huurovereenkomst: Conform model ROZ;
- De verhuurder heeft de mogelijkheid om op afspraak de winkelruimte te inspecteren;
- Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder. Een huurderscheck kan onderdeel zijn van de uiteindelijk gunning.

Oplevering:
In overleg.

Bezichtigingen en onderhandelingen:
De eigenaar van dit pand voert zelf de bezichtigingen en onderhandelingen uit, zodoende zijn wij alleen contactpersoon. Zodra u contact opneemt voor een bezichtiging of aanvullende informatie, zullen wij de verhuurder hiervan op de hoogte brengen, ten aanzien van de verdere afstemming over bezichtigingen, informatie en onderhandelingen.

Disclaimer:
Deze verhuurinformatie is door ons makelaarskantoor, met input van de verhuurder met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten, tekeningen en impressies zijn puur indicatief.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan