Resultaten laden ...

Elzaspassage 47

166 - 332 m2 winkelruimte te huur in Helmond

Kenmerken

Huurprijs € 45.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel uit van het overdekte Winkelcentrum Elzas Passage. De Elzas Passage vormt met bijna 40 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzas Passage zijn landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Xenos, Mango, Durlinger Schoenen, Douglas, Jack & Jones, So Low, Vero Moda, VILA ,Van Uffelen Mode et cetera.

Object
Door de verhuizing van Jack&Jones binnen de Elzas Passage komt de huidige winkelruimte beschikbaar. De unit beschikt op de begane grond over een oppervlakte van circa 166 m² en heeft een eerste etage van circa 166 m². De winkel heeft een front van ongeveer 8 meter en is gelegen naast de Xenos.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

Het door vertrekkend huurder aangebrachte vloer-, wand- en systeemplafond met inbouwspots, pui met rolluik, airco en toilet-/pantry-opstelling op de eerste etage, worden 'om niet' overgedragen aan opvolgend huurder.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage onder het winkelcentrum, die met circa 195 plaatsen als één van de bronpunten voor het centrum fungeert. Via de trap en de lift is de Elzas Passage te bereiken.

Overig
In nader overleg te aanvaarden.

Vanwege de ligging in het overdekte winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar, de promotiekosten verlopen rechtstreeks via belangenvereniging Elzas Passage.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan