Resultaten laden ...

Geldropseweg 75

735 m2 winkelruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs € 35.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Redelijk
Onderhoud binnen Redelijk
Wijk / Buurt Irisbuurt

TE HUUR:
Winkelruimte met een totale oppervlakte van 735 m² aan de Geldropseweg, nabij de "binnen de ring" van Eindhoven centrum. De prachtig renoveerde straat geldt als een van de belangrijkste aders naar het centrum en kenmerkt zicht door een diversiteit van het winkels waaronder een Jumbo, Flink, fietsenmaker, kapper, meubelwinkel, verkoop van fitness apparatuur, etc. Er is voldoende openbare parkeergelegenheid voor het pand en de bushalte is op enkele meters loopafstand gelegen. Uitstekende bereikbaarheid van het snelwegnet A-2/A-67 en de binnenring van Eindhoven. Via de achterzijde is laden en lossen mogelijk middels een overheaddeur en/of het parkeren van auto's in het pand.

De ruimte is thans opgedeeld in meerdere kleine semi afgescheiden ruimtes en daarmee ideaal om bijvoorbeeld stijlkamers in te richten voor meubels of bedden gerelateerde winkels.

LET OP, dit zijn goedkoopste meters van centrum Eindhoven!

Algemene kenmerken:

- systeemplafond met deels met inbouwverlichting;
- c.v.-installatie met radiatoren;
- glasvezel aansluiting;
- overdekt parkeren van 2 tot 3 auto's in het gehuurde via achterzijde;
- dames- en herentoilet;
- uitgebreide groepenkast;
- thermoscreen bij voordeur;
- voorpui voorzien van isolerende beglazing;
- kelderruimte voor opslag;
- separate kantoorruimte met glaswand;
- keukenruimte met pantry.

HUURGEGEVENS

Huurtermijn: voor bepaalde tijd, uitgangspunt is 2 jaar.

Opzegtermijn: niet van toepassing, van rechtswege.

Huurindexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling: bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur incl. btw.

Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.: indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Trieling & Jacobs woning- en bedrijfsmakelaars en haar opdrachtgever echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod wordt opdrachtgever en Trieling & Jacobs woning- en bedrijfsmakelaars niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding. Zulks uitsluitend onder voorbehoud van goedkeuring van eigenaresse.