Resultaten laden ...

Geysendorfferstraat 5

85 m2 winkelruimte te huur in Helmond

Kenmerken

Huurprijs € 13.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Straakven

Locatie
De winkelruimte maakt onderdeel uit van het onlangs volledig gerenoveerde winkelcentrum Straakven, een buurtvoorziening in Helmond Oost. Met de renovatie is de uitbreiding van de Lidl supermarkt gerealiseerd en nu circa 1.800 m² groot. Alle winkels liggen in een U-vorm om het nieuw ingerichte parkeerterrein. Naast Lidl zijn er tevens een bakker, slager, bloemist, ouderenwinkel, cafetaria en een sushirestaurant gevestigd. Al met al een volwaardig boodschappencentrum waar de consument met name formules vindt voor de eerste levensbehoeften.

Object
Vanuit de inrit van het parkeerterrein is de winkelruimte aan de rechterzijde gesitueerd tussen de slager en de bakker. Het front van circa 7 meter zorgt voor een hoge attentiewaarde. De winkelruimte met een oppervlakte van circa 85 m² is door de vorige gebruiker door middel van een scheidingswand verdeeld in een verkoopruimte en een behoorlijk grote magazijnruimte. Deze scheidingswand is makkelijk te verwijderen. Aan de achterzijde van het object zijn de toiletruimte, het keukenblok en c.v.-installatie gesitueerd, alsmede de bevoorradings- c.q. vluchtdeur. De winkelruimte is instapklaar.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in principe casco verhuurd maar wordt echter in de huidige situatie inclusief alle reeds aanwezige installaties opgeleverd.

Parkeren
Direct voor het winkelcentrum ligt een volledig nieuw ingericht parkeerterrein met meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen. Op het parkeerterrein is ook een geldautomaat gesitueerd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan