Resultaten laden ...

Grotestraat 193

73 m2 winkelruimte te huur in Borne

Kenmerken

Huurprijs € 950 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Borne Centrum

ALGEMEEN
In het kernwinkelgebied van Borne gelegen representatieve winkelruimte. Het kernwinkelgebied bestaat uit een goede mix van lokale winkeliers en landelijke winkelketens en heeft daarnaast een compleet horeca aanbod. In de directe nabijheid zijn o.a. gevestigd Pearle Opticiens, Bruna, Bibelot en Hesselink Mode.

Deze turn-key winkelruimte is voorzien van een hoogwaardig inbouwpakket voorzien van onder meer vloer-, wand- en plafondafwerking, verlichting, verwarming en de mogelijkheid om een magazijn-/personeelsruimte te creëren. De frontbreedte bedraagt ca. 4,3 meter en het totale vloeroppervlak bedraagt ca. 73 m².

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het kernwinkelgebied van Borne. Een gedeelte van de Grotestraat is eenrichtingsverkeer. Per auto is het object goed bereikbaar. Het dichtstbijzijnde busstation is gelegen op ca. 300 meter afstand vanaf waar een directe verbinding is met het treinstation van Borne. Overigens is het treinstation op ca. 10 minuten loopafstand gelegen.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 73 m² en is als volgt onderverdeeld:

Winkelruimte: ca. 73 m²
Frontbreedte: ca. 4,3 meter

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er spraken zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
In de directe omgeving van het object voldoende mogelijkheid tot parkeren.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Algemene herziening Borne“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Centrum - 1“ d.w.z. detailhandel en horeca uit maximaal categorie 1a.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in een turn-key staat, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Representatieve entree;
• Tegels;
• Systeemplafonds met verlichting;
• Vloerverwarwarming;
• Pantry en toilet.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn als voorschot bij vooruit betaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie en bedragen € 175,- per maand en zijn te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS
€ 950,- per maand vrij van BTW.

HUURTERMIJN
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg. Het uitgangspunt is een meerjarige huurovereenkomst.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2012.

BTW
Verhuurder wenst niet te opteren voor BTW belaste huur en verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan