Resultaten laden ...

Grotestraat 59

354 m2 winkelruimte te huur in Venray

Kenmerken

Huurprijs € 45.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Venray-Centrum

Locatie
De Grotestraat in Venray kenmerkt zich door het grote aantal landelijke filiaalbedrijven die zich in de hoofdwinkelstraat hebben gevestigd. Het betreft dan ook de absolute A-winkelstraat van Venray. Naast de modehuizen van Berden en Nooyen, treft u hier onder andere filialen van H&M, HEMA, Kruidvat, Van Haren, Blokker, Shoeby, Jeans Centre en Schijvens Mode.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is in gebruik bij textielwinkel Stylex en gelegen direct naast de nieuwe ETOS vestiging. Het betreft een op de begane grond gelegen winkelruimte ter grootte van circa 354 m². Tevens heeft de huurder de beschikking over een kelderruimte van circa 54 m² die is aan te wenden als opslagruimte. Het object heeft uitstekende laad-/losmogelijkheden aan de achterzijde van het pand.

De bovengelegen verdiepingen behoren NIET tot het gehuurde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt, oftewel voorzien van een c.v.-installatie, toiletopstelling, keukenblok en meterkast met aansluitingen op de nutsvoorzieningen. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
In de directe omgeving van het kernwinkelgebied van Venray zijn ruim voldoende parkeergelegenheden aanwezig.

Diversen
In nader overleg te aanvaarden, doch uiterlijk per 1 maart 2024.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan