Resultaten laden ...

Halstraat 20

68 m2 winkelruimte te huur in Breda

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt City
Frontbreedte 400 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

Algemeen:
Goed onderhouden en op een goede locatie gelegen winkelpand in het centrum van Breda.

Locatie:
Het object is gelegen op een uitstekende locatie aan de Halstraat te Breda, deze straat verbindt de Grote Markt met de uitgebreide parkeer-voorzieningen op het Molsterrein. Het gebied tussen het Molsterrein en de Grote Markt zal de komende jaren een grote wijziging doormaken. Inmiddels is de herontwikkeling van de Houtmarktpassage afgerond, maar ook de herontwikkeling van het KPN-gebouw, het voormalige hoofdpostkantoor zal een grote impuls geven aan het rondje in de binnenstad. Daarnaast blijven er plannen om op het Molsterrein een ontwikkeling te laten plaatsvinden.
Aan de Halstraat zijn diverse speciaalzaken en horeca gevestigd zoals: Hare Majesteit, Beter Horen, Café De Bommel, Bakkerij Dikke Mik, Bloem en Plant Marijn Kroese, Kelie Sieraden, Sengers Juwelen Kunst en Antiek, Cosmo Hairstyling.

Bereikbaarheid:
Het winkelpand is goed bereikbaar. De laad- en lostijden zijn tot 11.00 uur 's morgens en na 17.00 uur. Een busstation en het NS station bevinden zich op loopafstand.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 60m², gelegen op de begane grond.

Indeling:
• Entree,
• Winkelruimte met toegang tot de kelder en met een vaste kast waarin ook de elektra en gasmeter zijn geplaatst;
• Doorloop naar tussenruimte en daarvandaan toegang tot de keuken met keukenblok
• Toiletruimte.

Opleveringsniveau:
Het object is voorzien van:
- gladde vloer;
- nutsaansluitingen, verlichting, verwarming;
- diverse kasten

Parkeren:
Het pand is gelegen binnen het kernwinkelgebied. Op enkele tientallen meters bevinden zich mogelijkheden voor betaald parkeren op het het Mols parkeerterrein.

Bestemming:
Het object valt in het bestemmingsplan: "Binnenstad". Bestemming: detailhandel.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Onderhoudscontracten:
Het pand wordt als casco-winkelruimte verhuurd. De aanwezige inrichtingscomponenten als verlichtingsarmaturen,, verwarming, kasten, keukenblok etc. behoren niet tot het gehuurde. Onderhoud en vervanging is voor rekening en risico van huurder.

Huurtermijn:
Huurperiode in overleg

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan