Resultaten laden ...

Havenstraat 5

115 m2 winkelruimte te huur in Bussum

Kenmerken

Huurprijs € 1.750 /maand
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Brink

Algemeen
- verzorgingsgebied ca. 50.000 inwoners
- 440 winkels
- 1200 parkeerplaatsen in centrum
- 58.000 m² verkoopoppervlak
- 48% winkelbezoekers uit Bussum
- 16% uit Naarden
- 36% overig

Object
Deze unieke winkelruimte is strategisch gelegen tussen het grootste openbare parkeerterrein en het A1 winkelgebied op een uitstekende A2-
locatie in het centrum van Bussum. Het pand is gelegen tegenover America Today, en in de directe omgeving bevinden zich diverse publiekstrekkende landelijke filiaalbedrijven zoals Ici Paris, Anna van Toor, Etos en diverse andere publiekstrekkers.

Vloeroppervlak
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De hierna genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen
hierin vormen geen aanleiding tot verrekening. De winkelruimte omvat circa 112 m² bruto vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
•begane grond, circa 90 m²;
•kelderruimte, circa 22 m².

De winkelruimte kent een frontbreedte van circa 5 m¹.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt casco verhuurd, inclusief de navolgende voorzieningen:
- huidige wand- en plafondafwerking;
- pantry;
- toilet;
- centrale verwarmingsinstallatie met radiatoren.

Parkeergelegenheid
Er is royale openbare parkeergelegenheid aanwezig in de directe nabijheid van de winkelruimte (betaald parkeren). Deze parkeergelegenheid doet tevens dienst als marktterrein op donderdag. De consumenten kunnen voorts gebruik maken van twee overdekte parkeergarages gelegen achter de AH en onder de Hema en van diverse in grootte variërende parkeerterreinen rondom het winkelhart.

Aanvangshuurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.750,- per maand, exclusief BTW. Deze huurprijs is inclusief een tijdelijke huurkorting ter grootte van
€ 500,- en geldt voor een periode van maximaal 24 maanden na huuringangsdatum.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Gooise Meren geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik
voor:
• detailhandel en ambachtelijke bedrijvigheid;
• publieksgerichte dienstverlening;
• horecabedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Horeca activiteiten. Niet geschikt voor afhalen en bezorgen!

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan